Varastossa
Paketin arvioitu saapumisaika:  Paketti noudettavissa Tiistaina, 22.08.2017 - Keskiviikkona, 23.08.2017Vain 2 kpl jäljellä - tilaa nyt!

Tuotteen tiedot

TuotealueCD:t
TeemaBändit
GenreMelodinen Death Metal
VersioRajoitettu versio
Mediaformaatti2-CD
MediapakkausMediabook
Julkaistu 04.11.2016
Tuotenumero342050

Julkaistaan rajoitettuna mediakirjana (laatikko) ja sisältää 2 bonusraitaa erillisellä CD:llä.

Dark Tranquillity on palannut uudella albumillaan ”Atoma”. Mikael Stanne ja kumppanit ovat luoneet mestariteoksen, joka kruunaa kaikki heidän aikaisemmat tuotoksensa. ”Atoma” äänitettiin Rogue Music Studiolla (kosketinsoittaja Martin Brändströmin kanssa), sen masteroi Jens Bogren (Moonspell, Kreator, Paradise Lost) ja miksasi yksi ja ainoa David Castillo (Katatonia, Candlemass, Opeth). Kitaristi Niklas Sundin on jälleen luonut upean kansitaiteen. Melodisen death-metallin fanit, jotka nauttivat Insomniumin, Omnium Gatherumin ja Soilworkin kaltaisista bändeistä, saavat tästä varmasti rahoilleen vastinetta.

Uutuuksia juuri sinulle

Asiakkaiden arviot tuotteesta "Atoma"

  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
Ø 4 tähteä 1 arvio
10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "Atoma", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita arvio

1 - 1 / 1 Lajittele hakua: Päivämäärä | Hyödyllisyys

Kirjoitettu:

7 arviota

Laatukamaa!

Hetkeksi jäi tämä bändi unholaan...mutta tämä uusi levy palautti uskoni! Taattua hyvää melodeathia,loistavia biisejä ja Dark Tranquillity raikaa taas iloisesti stereoissani. In Flames suoltaa nykyään shaipaa mutta Dark Tranquillity tekee laadukasta kamaa vuodesta toiseen!! Hyvä ostos jos aiemmat levyt kolahtaa!!

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

1 - 1 / 1