Machine messiah SepulturaCD

1 Arvio
Sepultura
Varastossa
Paketin arvioitu saapumisaika:  Paketti noudettavissa Torstaina, 24.08.2017 - Perjantaina, 25.08.2017Vain 4 kpl jäljellä - tilaa nyt!

Tuotteen tiedot

TuotealueCD:t
TeemaBändit
GenreThrash Metal
MediaformaattiCD
MediapakkausJewelcase
Julkaistu 13.01.2017
Tuotenumero345722

Jewel case -painos.

Brasilialainen heavy metal -ikoni Sepultura julkaisi studioalbuminsa ”Machine Messiah” Tammikuussa 2017. Bändin neljästoista studioalbumi on räjähtävä teos, jonka on tuottanut ei kukaan muu kuin Jens Borgen. Kansitaiteen loi taiteilija Camille Della Rosa ja se ansaitsee kulttistatuksen.

Asiakkaiden arviot tuotteesta "Machine messiah"

  • 0
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
Ø 2 tähteä 1 arvio
10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "Machine messiah", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita arvio

1 - 1 / 1 Lajittele hakua: Päivämäärä | Hyödyllisyys

Kirjoitettu:

12 arviota

Ostin toivoen että. ...

No joo ostin Machine Messiah CD:n toivoen että jospa Sepultura nyt olisi täyttänyt lopultakin sen vakavan puutteen mikä yhtyeelle syntyi kun he Max Cavaleran pois potkivat? Mutta sitä samaa ponnetonta sekavaa soitantaa ja huutamista tämäkin CD oli. Sepultura ratsastaa vanhalla imagollaan jonka Max era sille loi. Machine Messiah oli musiikkia josta ei tarttunut mitään mieleen ja niin tulee jäämään tämäkin levy hyllyyn sen enempää kuuntelematta niiden kaikkien aikaisempien Sepultura levyjen joukkoon jossa Max Cavalera ei enää ollut mukana. Andreas Kisser näyttää olevan se hahmo joka yhtyettä potkii ammattitaidolla ja muut ovat lähinnä hänen ideoittensa toteuttaja. Derrick Creen ei kertakaikkisen yllä samoihin lähellekään mihin Max kykenee ja hänen aanialueensa on kovin kapea. Andreas Kisser on kyllä hyvä kitaristi mutta se ei pelkästään riitä jos ei ole kykyjä luoda tarttuvia riffejä. Siis kovin oli keskinkertaista musaa tämä Machine Messiah.

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

1 - 1 / 1