16,99 €

15,99 € Säästät 5% / 1,00 €

Varastossa
Paketin arvioitu saapumisaika:  Paketti noudettavissa Maanantaina, 28.08.2017 - Keskiviikkona, 30.08.2017Vain 4 kpl jäljellä - tilaa nyt!

Tuotteen tiedot

TuotealueCD:t
TeemaBändit
GenreMelodinen Death Metal
MediaformaattiCD
MediapakkausDigipak
Julkaistu 03.03.2017
Tuotenumero347726

Wolfheart on palannut uudella ’Tyhiyys’-albumilla. Julkaistuaan kaksi LP:tä ’Winterborn’ ja ’Shadow World’ Tuomas Saukkonen (Before The Dawn, Black Sun Aeon, Dawn Of Solace) ja hänen bändinsä ovat viimein valmiita kolmanteen erään. Voimakas kokonaisuus tulee varmasti iskemään Insomnium, Omnium Gatherum ja Mors Principium Est -faneihin.

Asiakkaiden arviot tuotteesta "Tyhjyys"

  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Ø 5 tähteä 1 arvio
10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "Tyhjyys", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita arvio

1 - 1 / 1 Lajittele hakua: Päivämäärä | Hyödyllisyys

Kirjoitettu:

4 arviota

Tyhjä olo

Saukkosen retkue saaneet mainion levyn aikaan, jälleen kerran. Kylmä viima pureutuu luihin ja ytimiin kun Saukkonen aloittaa väkevän todistamisen. Levy jatkaa tavallaan tutulla tyylillä mutta piirun verran isommalla aggrella. Kun on mättöä niin silloin todella mätetään turpaan isolla jäisellä vasaralla, ja kun maalaillaan niin sekin tapahtuu omalla tyylillään. Erityisen hienoa Wolfheartin musiikissa on sen monipuolisuus, omalla tunnistettavalla tyylillään toki. Tunnetta löytyy ja taitoa. Varsinkin kitarat kyllä soivat edukseen. Talviseen synkistelyyn talvista musiikkia, mikäs sen parempi kuin Wolfheart. Suosittelen kaikille!

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

1 - 1 / 1