Bullet Logo - Guns N' Roses Pitkähihainen paita
  • Verkkopaita

Bullet Logo Guns N' RosesPitkähihainen paita

0 arviota

Kirjoita ensimmäinen arvio!

Guns N' Roses
Koko:
Varastossa
Paketin arvioitu saapumisaika:  Paketti noudettavissa Tiistaina, 26.09.2017 - Torstaina, 28.09.2017

Tuotteen tiedot

Päällimateriaali100% polyesteria
SukupuoliMiehet
Värimusta
TuotealuePitkähihaiset paidat
TeemaBändipaidat, Bändit
GenreHard Rock
Julkaistu 24.04.2017
Tuotenumero348683

Guns N’ Roses “Bullet Logo” -pelipaita

Jos joku väittää, että urheilu ja rock ei sovi yhteen, tämä jääkiekkopaita todistaa väitteen vääräksi! Persoonallinen pelipaita sovitettuna palvomasi bändin tyyliin on ehdoton vaatekappale kesän festareille, keikoille, juhlatunnelmiin tai urheilutapahtumiin.

Virallisessa Guns N’ Roses -pelipaidassa voit kuvitella olevasi esiintymässä Slashin ja kumppaneiden kanssa yleisömeren edessä, kuin Axl Rose joka pomppii lavalla riivattuna. Kun Welcome To The Jungle tai Paradise City pärähtää soimaan niin tunnelma nousee kattoon, missä ikinä lienetkin!

Mustassa pitkähihaisessa verkkopaidassa on klassinen Guns N’ Roses -logo edessä ja selkäpuolella bändin nimi sekä numero 87, viitaten bändin huikean läpimurtoalbumin "Appetite For Destructionin" julkaisuvuoteen. Tyylikkäässä paidassa on vain yksi häiritsevä ominaisuus - saat toistuvasti vastata kysymykseen ”mistä noita paitoja saa?”.

Miksi tyytyä tavalliseen T-paitaan kun voit esiintyä myös omaperäisessä, suosikkibändisi lätkäpaidassa, joka ei ole ainoastaan tyylikäs, vaan myös laadukas. Pistä oma Guns ‘N Roses -pelipaita tilaukseen ja bileet pystyyn!

10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "Bullet Logo", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita ensimmäinen arvio!