TakaisinEMP.fiOriginal motion picture score

Original motion picture score Assassin's CreedLP

0 arviota

Kirjoita ensimmäinen arvio!

Assassin's Creed
Varastossa
Paketin arvioitu saapumisaika:  Paketti noudettavissa Perjantaina, 29.09.2017 - Maanantaina, 02.10.2017Vain 1 kpl jäljellä - tilaa nyt!

Tuotteen tiedot

TuotealueVinyylilevyt
TeemaFanituotteet, Pelit, Bändit
GenreSoundtrack
Mediaformaatti2-LP
MediapakkausStandard
Julkaistu 03.02.2017
Tuotenumero349861

Julkaistaan mustana tupla-LP:nä.

”Assassin's Creed”, Ubisoftin menestynyt, palkintoja kahminut (MTV Game Awards, muun muassa) tietokonepeli ilmestyy nyt valkokankaalle. Pääroolia näyttelee Michael Fassbender ja hänen kanssaan valkokankaan jakavat Marion Cotillard ja Jeremy Irons. Tarina: Callum Lynch (Fassbender) joutuu salaisen organisaation kaappaamaksi ja hänet laitetaan matkustamaan esi-isiensä muistoihin tietokoneen kaltaisen simulaation avulla. Hän saapuu 1400-luvun Espanjaan, jossa hänen on suoritettava salaisia tehtäviä, oppia esi-isiensä taidot ja käyttää niitä salaisena soturina – salamurhaajana. Säveltäjä Jed Kurzel (ohjaaja Justin Kurzelin veli) on luonut upean tunnelmallisen soundtrackin, joka tarttuu ja vangitsee koko elokuvan tunnelman. Nämä kaksi veljestä ovat ennenkin tehneet vaikuttavaa yhteistyötä eeppisten kuvien ja monumentaalisen musiikin muodossa ”Macbethissa” (2015 - Fassbender myös pääosissa). Henkeäsalpaavia kuvia ja mahtavaa musiikkia!

10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "Original motion picture score", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita ensimmäinen arvio!