TakaisinEMP.fiLuke Skywalker Collectors Watch

Luke Skywalker Collectors Watch Star WarsRannekello

0 arviota

Kirjoita ensimmäinen arvio!

Star Wars
Varastossa
Paketin arvioitu saapumisaika:  Paketti noudettavissa Perjantaina, 29.09.2017 - Maanantaina, 02.10.2017Vain 3 kpl jäljellä - tilaa nyt!

Tuotteen tiedot

PäällimateriaaliKatso tuotekuvaus
SukupuoliMiehet
Värioranssi
TuotealueKellot
TeemaFanituotteet, Elokuvat
Julkaistu 09.02.2017
Tuotenumero351051

- säädettävän rannekkeen pituus n. 19-24 cm, kellotaulun halkaisija n. 4,5 cm.
- nahkaranneke, kellon runko ruostumatonta terästä

Luke Skywalker on yksi Star Wars -elokuvien oleellisimpia hahmoja. Hän on Anakin Skywalkerin ja Senator Padmén poika ja hänen jedi-koulutustaan ohjasi Jedi-mestari Obi-Wan Kenobi. Luke on äärimmäisen taitava lentäjä ja hänen taitonsa ovat merkittävässä roolissa taistelussa Kuolematähteä vastaan. Laadukas "Luke Skywalker Collector's" -kellossa on Luke Skywalkerin kuva kellotaulussa sekä tuntiviisarissa ja rannekkeessa kapinallisten logo. Tämä on pakko-ostos jokaiselle Star Wars -fanille. Kellotaulun vieressä on myös kompassi, joten löydät aina perille minne olitkin menossa. Tämä keräilijäversio kellosta on vedenkestävä 5 baariin asti. Mukana toimitetaan keräilijän todistus ja leimattu sarjanumero, pehmustettua boksissa jossa on komea Star Wars -logo. Nahkaranneke on säädettävissä 19-24 cm, kellotaulun halkaisija n. 4,5 cm.

10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "Luke Skywalker Collectors Watch", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita ensimmäinen arvio!