Varastossa
Paketin arvioitu saapumisaika:  Paketti noudettavissa Tiistaina, 22.08.2017 - Keskiviikkona, 23.08.2017Vain 3 kpl jäljellä - tilaa nyt!

Tuotteen tiedot

TuotealueVinyylilevyt
TeemaBändit
GenreDeath Metal
MediaformaattiLP & CD
MediapakkausGatefold
Julkaistu 28.04.2017
Tuotenumero353018

Julkaistaan deluxe -painoksena mustana vinyylinä taittokansin (180 g / juliste & kansilehdet mukana) bonus-CD:n kera.

Ruotsalainen death metallin superyhtye Firespawn on palannut albumillaan ”The Reprobate”. Voimakas kokoonpano LG Petrov (Entombed A.D.), Fredrik Folkare (Unleashed, Necrophobic), Victor Brandt (Entombed A.D.), A. Impaler (Necrophobic) ja Matte Modin (Defleshed, ex-Dark Funeral) on palannut luomalla seuraajan albumille ”Shadow Realms”. Paolo Girardi, joka loi albumin kansitaiteen, on jälleen kerran vastuussa nerokkaasta kansitaiteesta. Bodyfarmin, Miasmalin, Cut Upin tai Graven fanit, teidän tulisi kuunnella tämä albumi tarkasti!

Asiakkaiden arviot tuotteesta "The reprobate"

  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Ø 5 tähteä 1 arvio
10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "The reprobate", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita arvio

1 - 1 / 1 Lajittele hakua: Päivämäärä | Hyödyllisyys

Kirjoitettu:

3 arviota

Vanhojen herrojen uudet kujeet

LG Petrovin johdolla Firespawn tykittää vanhan liiton death metallia nykystantardien mukaisella soundimaailmalla. Soittajat ovat tehneet leipää Necrophobicissa, Entombed AD:ssa ym. ruotsalaisissa laadubändeissä. Mielenkiintoista että iän myötä tuntuu vauhti vain kiihtyvän ja meno menevän synkemmäksi. Loistavaa DM:ää jossa kuultavissa Morbid Angelin ja kumppaneiden vaikutusta. Ei mitään pioneerimeininkiä, mutta laadullisesti ja muodollisesti erittäin pätevää tavaraa!

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

1 - 1 / 1