iDance Vintage Bluetooth -vahvistin ACDCL2 AC/DCKaiutin

0 arviota

Kirjoita ensimmäinen arvio!

AC/DC
Varastossa
Paketin arvioitu saapumisaika:  Paketti noudettavissa Tiistaina, 26.09.2017 - Torstaina, 28.09.2017Vain 2 kpl jäljellä - tilaa nyt!

Tuotteen tiedot

Värimonivärinen
TuotealueKuluttajaelektroniikka
TeemaBändipaidat, Bändit
GenreHard Rock
Julkaistu 21.03.2017
Tuotenumero353917

- AC/DC -kannettava Bluetooth -vintage-vahvistin ACDCL2
- Uniikki vintage-suunniteltu vahvistin, jossa Bluetooth-kaiutin
- Liitettävä iPadiin, iPod Touchiin, Kindle Fire HD:n, Androidiin ja muihin
- Korkealaatuinen vahvistin kaikenlaiseen musiikkiin
- Ladattavat 2000mAh li-ion-paristot
- 24W teho
- Tyyppi C/EF – 2-pinninen EU

Hyviä uutisia kaikille rockin ystäville! Voimme ylpeänä esitellä uuden AC/DC -vahvistimen, jossa on ACDCL2 -Bluetooth-kaiutin. Tämä uniikki vintage-vahvistin antaa sinun tuoda rock-konsertti omaan olohuoneeseesi.
Tämä kannettava ja kätevä AC/DC -vahvistin tarjoaa 24W tehoa sekä huipputason äänentöiston ja vahvistuksen minkälaiseen musiikkiin tahansa. Vahvistinta on helppo käyttää musiikin toistamiseen älypuhelimeltasi tai tabletiltasi käyttämällä Bluetooth-yhteyttä. Se yhdistyy iPadiin, iPod Touchiin, Kindle Fire HD:een, Androidiin ja moniin muihin.
Saat itse määrätä mitä kappaleita ”ACDC Classic Line 2” -vahvistimesi soittaa. Siinä on todella silmiin iskevä vintage-suunnittelu kultaisilla yksityiskohdilla ja analogisella XXL-äänenvoimakkuudensäädöllä. Vahvistin on turvallinen ja helppo kuljettaa MDF-kuorensa ansiosta. Kolme 2000mAh:n Li-ion -paristoa ovat ladattavat ja ne kestävät 2 tuntia. Laturi kuuluu pakettiin. Mukana myös AUX-adapteri ja 3,5 mm:n kaapeli.
Älä jää tästä paitsi.

10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "iDance Vintage Bluetooth -vahvistin ACDCL2", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita ensimmäinen arvio!