Varastossa
Paketin arvioitu saapumisaika:  Paketti noudettavissa Tiistaina, 22.08.2017 - Keskiviikkona, 23.08.2017Vain 2 kpl jäljellä - tilaa nyt!

Tuotteen tiedot

TuotealueVinyylilevyt
TeemaBändit
GenreCrossover
Mediaformaatti2-LP
MediapakkausTaidekirja
Julkaistu 28.04.2017
Tuotenumero356063

Tämä rajoitettu deluxe painos on hieno taidekirja, joka sisältää ’Humanz’ tupla LP:n (180g) ja sen kannessa on kuva kaikista hahmoista.

Gorillaz on palannut! Maailman menestynein virtuaali bändi juhlistaa paluutaan heidän kovasti odotetulla studio albumillaan. Tuotos on nimeltään ’Humanz’, Tuottanut Gorillaz, Twilight Tone of D / \ P ja Remi Kabaka, nauhoitettu Lontoossa, New Yorkissa ja Chicagossa, ’Humanz’ ilmestyy seitsemän vuotta viimeisten albumeiden ’The Fall’ ja ’Plastic Beach’ jälkeen. Murdoc Niccals (basso), Noodle (kitara), Russel Hobbs (rummut) ja 2D (laulu), ovat kuten aina, täydennetty erinomaisilla vierailevilla muusikoilla mukaan lukien Jehnny Beth (Savages), Danny Brown, Benjamin Clementine, De La Soul, Peven Everett, Anthony Hamilton, Grace Jones, Zebra Katz, Kelela, Mavis Staples, Vince Staples, Popcaan, Pusha T, Jamie Principle, Kali Uchis ja muita.

10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "Humanz", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita ensimmäinen arvio!