Varastossa
Paketin arvioitu saapumisaika:  Paketti noudettavissa Perjantaina, 25.08.2017 - Maanantaina, 28.08.2017

Tuotteen tiedot

PäällimateriaaliPVC:tä
TuotealueKeräilyfiguurit
TeemaFanituotteet, DC Comics, Elokuvat
Julkaistu 21.07.2017
Tuotenumero359632

Nämä uudet koottavat LEGO® BrickHeadz -hahmot tarjoavat sinulle kokonaan uuden tavan keräillä, rakentaa ja esitellä legendaarisia hahmoja rakastamistasi elokuvista, sarjoista, peleistä ja sarjakuvista. Voit pitää loputtomasti hauskaa BrickHeadz-hahmoilla, jotka rakentuvat värikkäistä LEGO®-palikoista. Rakenna itsellesi tämä yksityiskohtainen Batman™-figuuri, jonka sankaripuku on koristeltu symbolilla ja apuvälineillä kuten batarang-aseella. Voit kiinnittää hahmon pienelle jalustalle, josta löytyy sarjanumero sekä BrickHeadz-symboli, ja esitellä sitä missä ikinä haluatkaan.

- Koottava LEGO® BrickHeadz Batman™ -figuuri on erittäin yksityiskohtainen. Hahmolla on BrickHeadz-hahmoille tyypilliset pimeässä hohtavat silmät ja jalusta.
- Kaikki koottavat LEGO® BrickHeadz -hahmot tulevat rakennettavan jalustan kanssa, jossa on sarjanumero ja BrickHeadz-logo.
- Pidä hauskaa ja keräile LEGO® BrickHeadz -hahmoja! Täydennä kokoelmasi keräilemällä legendaarisia hahmoja rakastamistasi elokuvista, sarjoista, peleistä ja sarjakuvista. Hanki esimerkiksi 41586 Batgirl™, 41587 Robin™ ja 41588 The Joker™ LEGO Batman -elokuvasta.
- Voit yhdistellä koottavia LEGO® BrickHeadz -hahmoja toisiinsa ja luoda upeita yhdistelmiä sekä mahtavia uusia hahmoja.
- Figuuri on 7 cm korkea ilman jalustaa.
- Jalusta on 4 cm pitkä, 4 cm leveä ja 1 cm korkea.

Soveltuu yli 10-vuotiaille
Palat: 91

10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "Batman", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita ensimmäinen arvio!