Salazar's Revenge - Captain Jack Sparrow Pirates Of The CaribbeanKeräilyfiguuri

0 arviota

Kirjoita ensimmäinen arvio!

Pirates Of The Caribbean
13,99 €

9,99 € Säästät 28% / 4,00 €

Varastossa
Paketin arvioitu saapumisaika:  Paketti noudettavissa Tiistaina, 29.08.2017 - Keskiviikkona, 30.08.2017

Tuotteen tiedot

PäällimateriaaliPVC:tä
TuotealueKeräilyfiguurit
TeemaFanituotteet, Disney, Elokuvat
Julkaistu 21.07.2017
Tuotenumero359639

Nämä uudet rakennettavat LEGO® BrickHeadz hahmot tarjoavat sinulle täysin uuden tavan keräillä, rakentaa ja esitellä rakkaiden elokuvien, TV-sarjojen, pelien ja sarjakuvien hahmoja. Tämä rakennettava BrickHeadz hahmo, Captain Jack Sparrow, tulee Disneyn elokuvasta 'Pirates of the Caribbean - Salazar's Revenge'. Hahmon rakentaminen ja Jack Sparrown ikonisten piirteiden kopioiminen värikkäistä LEGO palikoista on todella hauskaa. Hänen vyönsä, pääliinansa ja villit hiuksensa ovat myös mukana. Hahmon mukana tulee irrotettava sapeli ja sen voi myös kiinnittää alustaan, jossa on sarjanumero ja oikeasta näkökulmasta nähtävä BrickHeadz symboli. Tämä hurjapäinen merirosvo antaa jokaiselle toimistolle, olohuoneelle tai muulle tilalle silauksen seikkailua.

Rakenna Disneyn 'Pirates of the Caribbean - Salazar's Revenge' elokuvan Jack Sparrow tällä LEGO® BrickHeadz setillä. Siinä on värikkäät ja aidot yksityiskohdat, BrickHeadz silmät, irrotettava sapeli sekä esittelyalusta.
- Jokainen rakennettava LEGO® BrickHeadz hahmo sisältää keräilijän alustan sarjanumerolla ja BrickHeadz logolla.
- Vaihtele rakennettavien LEGO® BrickHeadz hahmojen osia luodaksesi siistejä yhdistelmiä tai kiinnostavia uusia hahmoja.
- Hahmo on 7 cm korkea ilman alustaa.
- Alusta on 4 cm pitkä, 4 cm leveä ja 1 cm korkea.

Iät 10+
Osat: 109

10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "Salazar's Revenge - Captain Jack Sparrow", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita ensimmäinen arvio!