Black Widow Captain AmericaKeräilyfiguuri

0 arviota

Kirjoita ensimmäinen arvio!

Captain America
13,99 €

8,99 € Säästät 35% / 5,00 €

Varastossa
Paketin arvioitu saapumisaika:  Paketti noudettavissa Tiistaina, 29.08.2017 - Keskiviikkona, 30.08.2017Vain 2 kpl jäljellä - tilaa nyt!

Tuotteen tiedot

PäällimateriaaliPVC:tä
TuotealueKeräilyfiguurit
TeemaFanituotteet, Marvel, Elokuvat
Julkaistu 21.07.2017
Tuotenumero359648

Uudet rakennettavat LEGO® BrickHeadz -hahmot tarjoavat täysin uuden tavan kerätä, rakentaa ja laittaa näytille legendaarisia hahmoja elokuvista, TV-sarjoista, peleistä ja sarjakuvista. BrickHeadz Lego -hahmoja on todella hauska rakentaa. Voit luoda legendaarisia yksityiskohtia eeppisistä hahmoista, kuten Black Widow'sta – mukaanlukien hänen mustan asunsa vöineen punaisine solkineen ja legendaarisine, täydellisine hiuksineen. Hahmolla on myös irrotettava pamppu kädessään. Sen voi helposti laittaa näytille alustalle, jossa on sarjanumero ja BrickHeadz -logo. Oli tehtäväsi miten vaikea tahansa – Venäläisen huippuagentin kanssa onnistut varmasti.

- Rakennettava LEGO® Brickheadz Black Widow -figuuri sisältää värikkäitä ja aitoja yksityiskohtia, mukaanlukien BrickHeadz -tyyliset silmät, rakennettava hiustyyli ja irrotettava pamppu. Sen voi kiinnittää mukana tulevaan esittelyalustalle.
- Jokaisen rakennettavan LEGO® BrickHeadz -hahmon mukana tulee esittelyalusta, jossa sarjanumero ja BrickHeadz -logo.
- Sekoita ja yhdistä rakennettavia LEGO® Brickheadz -hahmoja luodaksesi siistejä yhdistelmiä tai kiinnostavia, uusia hahmoja.
- Figuuri on 7 cm korkea ilman näyttelyalustaa.
- Alusta on 4 cm pitkä, 4 cm leveä ja 1 cm korkea.

Soveltuu yli 10-vuotiaille
143 osaa

10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "Black Widow", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita ensimmäinen arvio!