Captain America Captain AmericaKeräilyfiguuri

0 arviota

Kirjoita ensimmäinen arvio!

Captain America
Varastossa
Paketin arvioitu saapumisaika:  Paketti noudettavissa Torstaina, 24.08.2017 - Perjantaina, 25.08.2017

Tuotteen tiedot

PäällimateriaaliPVC:tä
TuotealueKeräilyfiguurit
TeemaFanituotteet, Marvel, Elokuvat
Julkaistu 21.07.2017
Tuotenumero359649

Uudet rakennettavat LEGO® BrickHeadz -hahmot tarjoavat täysin uuden tavan kerätä, rakentaa ja laittaa näytille legendaarisia hahmoja elokuvista, TV-sarjoista, peleistä ja sarjakuvista. BrickHeadz Lego -hahmoja on todella hauska rakentaa värikkäistä LEGO® -palikoista – kuten legendaarisen Captain American yksityiskohtaisine asuineen ja kypärineen. Figuurilla on jopa legendaarinen kilpi kädessään. Hahmon voi asettaa pienelle jalustalle, jossa on mukana sarjanumero, sekä BrickHeadz -symboli. Pidät hahmoa sitten toimistossasi, makuu- tai olohuoneessasi – tämä figuuri tuo hitusen seikkailua mihin tahansa tilaan.

- Rakennettavassa LEGO® BrickHeadz Captain America -figuurissa on värikkäät ja autenttiset yksityiskohdat mukaanlukien irrotettava kilpi, BrickHeadzille tyypilliset silmät ja näyttelyalusta.
- Jokaisen rakennettavan LEGO® BrickHeadz -hahmon mukana tulee näyttelyalusta, jossa on sarjanumero ja BrickHeadz -logo.
- Sekoita ja yhdistele rakennettavia LEGO® BrickHeadz -hahmoja uusiksi yhdistelmiksi tai luo kiinnostavia uusia hahmoja.
- Figuuri on 7 cm korkea ilman jalustaa.
- Näyttelyalusta on 4 cm pitkä, 4 cm leveä ja 1 cm korkea.

Yli 10-vuotiaille
79 osaa

10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "Captain America", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita ensimmäinen arvio!