TakaisinEMP.fiErittäin Tukevasti Kiinnittävä Hiusvesi

Erittäin Tukevasti Kiinnittävä Hiusvesi Rumble 59Vahaa

0 arviota

Kirjoita ensimmäinen arvio!

Rumble 59
15,99 €

13,99 € Säästät 12% / 2,00 €

9,99 € / 100 ml
Varastossa
Paketin arvioitu saapumisaika:  Paketti noudettavissa Tiistaina, 22.08.2017 - Keskiviikkona, 23.08.2017

Tuotteen tiedot

SukupuoliMiehet
Värisininen
TuotealueHiukset
TeemaPerusvaatteet, Rock-vaatetus, Rockabilly
Julkaistu 16.06.2017
Tuotenumero361450

Schmiere – Rock Strong Pomade -hiusvaha on kivenkova ja kestävä hiusvaha. Näin hiuksesi näyttävät aina hyvältä ja kiiltävältä! Korkealaatuinen Rumble59:n hiusvaha todella pitää lupauksensa.
Poikkeuksellista laatua – 140 ml – uudet metallirasiat

Schmiere – Rock Strong on sinistä, se pitää lujasti ja siinä on ripaus meteoripölyä, joka antaa partaveden tuoksun. Sininen väri on täydellinen tummiin hiuksiin, mutta ei sovellu hyvin blondeille.
Valmistettu Saksassa – täysin uusiin Schmiere -rasioihin.

Schmiere – Rock Strong Pomade -vahan ainesosat
- Vaseliini, mikrokristallivaha, synteettinen vaha, steariinihappo, etoksidiglykoli, PEG-55 hydrogenoitu risiiniöljy, polysorbaatti 20, tricedeth-9, CI 61565, lisätty tuoksu, linaloli, heksyylisinnamaali, limoneeni, butyylibentsyylipropionaldehydi, sitronelloli, geranioli, amyylisinnamaali, sitraali, hydroksi-isoheksyyli 3-syklohekseeni-karboksialdehydi
- Sisältö: 140 ml

Neuvoja ja vinkkejä:
Schmiere – Rock Strong -vaha on täydellinen jopa kaikkein vahvimmille ja paksuimmille hiuksille.
Hiuksiin laitettuna hiusvaha pitää lujasti ja kestää koko päivän kuivumatta ja takaa sen, että hiusten muoto pysyy tiukasti menettämättä joustavuutta.
Aloittelijoillakaan ei ole vaikeaa käyttää tätä hiusvahaa. Aloittelijat usein tuskastelevat kiinteiden hiusvahojen kanssa, sillä aine tarttuu sormiin kuin betoni konsanaan. Se voi tehdä hiusten muotoilusta vahalla hankalaa.
Sisäpiirin neuvo: lämmitä kiinteää hiusvahaa hiustenkuivaajalla ennen käyttöä. Käytä yksi sormellinen ohuille hiuksille (tai kaksi paksuille tai kiharoille hiuksille) ja levitä se kämmeniisi.
Aluksi: vähemmän on enemmän! Voit aina laittaa lisää myöhemmin. Vedä sormesi hiustesi läpi tai sivele hiuksiasi kämmenilläsi muotoillaksesi ne. Lopuksi muotoile hiuksesi haluamaasi muotoon.

10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "Erittäin Tukevasti Kiinnittävä Hiusvesi", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita ensimmäinen arvio!