1959-hiusvesi Rumble 59Aftershave

0 arviota

Kirjoita ensimmäinen arvio!

Rumble 59
18,99 €

15,99 € Säästät 15% / 3,00 €

15,99 € / 100 ml
Varastossa
Paketin arvioitu saapumisaika:  Paketti noudettavissa Tiistaina, 29.08.2017 - Keskiviikkona, 30.08.2017

Tuotteen tiedot

SukupuoliMiehet
TuotealueHiukset
TeemaPerusvaatteet, Rock-vaatetus, Rockabilly
Julkaistu 16.06.2017
Tuotenumero361458

Lähde nostalgiselle matkalle mukanasi Schmiere-brändin 1959er Aftershave -partavesi… Palaat takaisin kampaamojen kulta-aikaan, jossa voit nauttia hemmottelussa lähes joka kadunkulmassa. Palaa 50-luvun tunnelmiin ja tuoksuihin, samalla kun huolehdit omasta ihostasi tällä maskuliinisella tuoksulla. Kuumat kimmat ja rockabilly-tytsyt juoksevat syliisi!
Saksassa valmistettu vintagetyylinen partavesi virkistää ja antaa uutta voimaa aitojen miesten iholle.
Partavesi sisältää taikapähkinää, joka tekee aineesta erittäin hellivän iholle luonnollisin keinoin. Tuote täydentää ihoasi parranajon jälkeen ja jättää jälkeensä maskuliinisen tuoksun. Tuoksussa yhdistyvät vivahde puuta ja pistävä metsien aromi, jotka yhdessä sytyttävät jokaisen rockabillyn aistit. Voit käyttää tuotetta sekä virkistävänä partavetenä että virkistävänä hajuvetenä. Tuote toimitetaan nostalgisen ruskeassa lasipullossa, jossa on vintagetyyliset etiketit lisäämässä pullon aitoutta. Tämä partavesi on todellisille miehille, jotka korjailevat autojensa V8-moottoreita, nauravat vaaralle ja saavat naisten polvet pettämään pelkällä hymyllä.

1959et-partaveden tarkemmat tiedot:
- tuoksu: yhdistelmä puun tuoksua ja pistävä metsien aromi
- väri: kirkas
- määrä: 100 ml
- nostalginen ruskea lasipullo, jossa vintagetyyliset etiketit
- valmistettu Saksassa
- alkoholia, vettä, propyleeniglykoli, hamamelis virginiana -tisle, tuoksu, kumariini, eugenoli, heksyylikinnamaali, kalkki, linalooli, sitraali, bentsyylisalisylaatti

Käyttö:
1959er Aftershave -partavettä voi käyttää vedellä tai ilman vettä tehdyn parranajon jälkeen. Sinun tarvitsee vain yksinkertaisesti suihkuttaa ainetta kämmeniisi ja hieroa sitä juuri ajetulle iholle ylhäältä alaspäin. Voit käyttää tuotetta myös hajuvetenä, joten voit lisätä sitä iholle missä tahansa ja virkistää tuoksuasi.

10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "1959-hiusvesi", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita ensimmäinen arvio!