Partaöljy - Puu Rumble 59Partaöljy

0 arviota

Kirjoita ensimmäinen arvio!

Rumble 59
18,99 €

15,99 € Säästät 15% / 3,00 €

31,98 € / 100 ml
Varastossa
Paketin arvioitu saapumisaika:  Paketti noudettavissa Tiistaina, 29.08.2017 - Keskiviikkona, 30.08.2017

Tuotteen tiedot

SukupuoliMiehet
TuotealueHiukset
TeemaPerusvaatteet, Rock-vaatetus, Rockabilly
Julkaistu 16.06.2017
Tuotenumero361460

Oli kyseessä viikset, poskiparta tai täysi parta, on selvää, että yksikään naamakarvoitus ei pidä huolta itse itsestään. Tämä Schmieren partavesi tarjoaa sen huolenpidon, jota kotona tarvitset. Se tekee parrastasi pehmeän ja vaikuttavan mestariteoksen jättäen jälkeensä maskuliinisen, puisen tuoksun. Sänkytukka on mennyttä – nykypäivän mies huolehtii itsestään... Partasi (ja naiset) kiittävät sinua siitä. Lupaamme sen! Klassinen partaöljy terävällä, miehekkäällä tuoksulla auttaa huoltamaan partaasi täydellisesti.
Biff Blackbeard hymyilee vaarallisesti partaöljyn etiketissä. Hän on villimies ja vannoutunut Schmiere-jengin jäsen. Miten se vanha sanonta menikään? Kova ulkoa, pehmeä sisältä. Biff Blackbeard tietää, mistä on kyse. Ota hänen neuvoistaan vaarin ja pidä parrastasi aina huolta, vaikka kirpeä luoteistuuli puhaltaisikin.

Tämä Saksassa valmistettu partaöljy on erityisen hyvä ihollesi luonnollisen pohjansa ansiosta, joka koostuu mantelista ja jojoba-öljystä. Ihon- ja hiustenhoito-osat antavat parrallesi loistavan, mutta hienovaraisen kiillon. Se jopa suojelee ihosolujasi antioksidanttisen E-vitamiinin ansiosta. On sanomattakin selvää, että partasi ei tule pelkästään näyttää hyvältä, sen pitää myös tuoksua hyvältä. Rumble59:n partaöljy antaa klassisen maskuliinisen, mutta hienovaraisen puun tuoksun. Se on pullotettu nostalgisen ruskeaan 50ml:n pulloon, jossa on käytännöllinen pipetti. Myös etiketti on vintagea, joten pakkaus on tyylikäs.
Schmierellä on kokonainen valikoima parranhoitotuotteita valikoimissaan, kuten partasaippua klassisen märälle parranajolle ja partavesi parranajon jälkeiselle ihonhoidolle.

Schmiere Beard Oil – Wood -partaöljy:
- Tuoksu: puu
- Määrä: 50 ml
- Nostalgisen ruskea lasipullo, jossa vintage-etiketit
- Toimitetaan pienessä pussukassa
- Valmistettu Saksassa
- Ainesosat: manteliöljy, avokadoöljy, vuohenpuksioöljy, isopropyylimyristaatti, lisätty tuoksu, limoneeni, geranioli, sitraali, linaloli, auringonkukkaöljy, E-vitamiini, CI 40800

Käyttö:
Tämän partaöljyn käyttäminen ei voisi enää helpompaa olla. Lisää muutama tippa kämmenellesi pipettiä käyttäen. Tarvitsemasi määrä riippuu parraksi kutsumasi mestariteoksen koosta. Öljyn kanssa vähemmän on enemmän! Partasi tarvitsee vain vähän, joten 2-3 tippaa riittää pieneen iltapäiväsänkeen ja 4-5 tippaa riittää puoli- tai täyspitkään partaan. Levitä öljyä käsiisi tai sormiisi ja hiero se hellävaraisesti partaasi ja ihollesi. Kun öljy on levitetty tasaisesti, voit ryhtyä muotoilemaan partaasi juurista lähtien edeten latvaan joko sormiasi tai kampaa käyttäen. Raikas tuoksu vapautuu ja seuraa sinua koko päivän vetämättä liikaa huomiota puoleesi.

10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "Partaöljy - Puu", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita ensimmäinen arvio!