TakaisinEMP.fiVulgar display of power

Vulgar display of power PanteraCD

2 Arviot
Pantera
15,99 €

9,99 € Säästät 37% / 6,00 €

Varastossa
Paketin arvioitu saapumisaika:  Paketti noudettavissa Perjantaina, 25.08.2017 - Maanantaina, 28.08.2017Vain 4 kpl jäljellä - tilaa nyt!

Tuotteen tiedot

TuotealueCD:t
TeemaBändit
GenreThrash Metal
MediaformaattiCD
MediapakkausJewelcase
Julkaistu 21.02.1992
Tuotenumero400590

Panteran "Vulgar Display of Powerilla" Phil Anselmo huutaa kuin riivattu, ja Dimebag Darrell lataa rouheimpia riffejään ja virtuoosimaisimpia kitarasoolojaan. Panteran omaleimainen thrashin ja hardcoren sekoitus napsahtaa tajuntaan kuin nyrkki naamariin.

Asiakkaiden arviot tuotteesta "Vulgar display of power"

  • 2
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Ø 5 tähteä 2 arviota
10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "Vulgar display of power", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita arvio

1 - 2 / 2 Lajittele hakua: Päivämäärä | Hyödyllisyys

Kirjoitettu:

164 arviota

.

Täyttä tykitystä alusta loppuun.

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

16 arviota

Parhautta....

Luuletko levykokoelmasi omaavan intensiteettiä? Luuletko levykokoelmasi sisältävän äärimmäisen raskasta groovea? Jos minulta kysytään, voit omistaa brutaaleinta grindcorea Brasilian pimeimmistä viidakoista sekä synkintä black metallia Norjan kylmimmistä vuonoista, mutta jos sinulla ei ole Panteran Vulgar Display Of Poweria, ei sinulla ole minun kirjoissani paskan vertaa. Jopa monet vakituisia ?Kaikkien Aikojen Top jotakin Heavy Metal Levyt?-listoja tekevät julkaisut ovat tienneet sen jo pitkään. En ole nähnyt yhtä ainoata tällaista listaa tällä vuosituhannella, jossa tämä levy ei majoittaisi jotain sijoitusta kärkikymmenikössä. Perinteisempää thrashia, kunnon speed-pistoksia ja melodisia sooloja yhdistellyt Cowboys From Hell oli ollut itsessään jo helvetillinen paketti metalliorgiaa, mutta vasta tällä levyllä Pantera sorvasi hevihistoriaan oman tunnistettavan soundinsa. Kaikki ruuvit kierrettiin tiukemmalle. Anselmon vokaalit, tappavan teräksinen tuotanto, riffit, Vinnien uskomattoman maukas rummutus, Rexin pomputteleva ja tuhoava basso.

Tästä saatiin aikaan pirun tehokas ja ilkeältä kuulostava paketti raskautta, melodiaa, tarttuvuutta ja vähän lisää tiukkuutta. Tämä levy loi pohjatyön modernin metallin soundeille 90-luvulle, sekä hyvässä että pahassa. Mouth For War läväyttää titaanikärkisellä maiharilla pallean tietämille Darrellin hirmuisella riffittelyllä Anselmon karjuessa päälle kuin hormonihoidossa liian pitkään vieraillut taisteluhärkä. Paljon parempaa asennevokalistia saa hakea kuin Anselmo, ja tämä levy on siitä kovin todiste. Harvoin on viha kuulostanut yhtä vakuuttavalta ja ollut samalla yhtä menestynyttä myyntiluvuissa asti. Kappaleen loppu on sellaista spiidimyllytystä että moshpitissä verillään olevat spurgutkin alkavat perääntyä. A New Level ja Walk antavat keskitemmolla isin groovekaasta kämmenestä. Yhä edelleen on todettava ettei kukaan osaa groovea laittaa metalliin yhtä hyvin kuin Pantera. kaipa se on se syvän etelän rock, jolla pojat kasvatettiin jota on kiittäminen. Lanne meinaa lähteä sijoiltaan pomppiessa jopa nopeammin kuin niskat.

Fucking Hostile on paras maagisen nelikirjain-mietesanan sisältävä biisi jota on ikinä tehty. Vauhtia piisaa ja paljon parempaa biisiä vitutuksen ja turhautumisen purkamiseen ei juuri löydy. Tai ehkä löytyykin, nimittäin kuudentena tuleva Rise. Nopeat osuudet antaisivat Cannibal Corpsellekin miettimisen varaa ja hitaat osiot jyskyttävät kuin Black Sabbath ikään. Dime tiluttaa partaterän terävällä soundillaan niin ettei tätä levyä myöhemmin (yleensä surkeasti) kopioneilla nu-metal-rykmenteillä ole mitään sanomista. This Love on ehkä raskain ja myös yksi parhaita balladeja joita on ikuna tehty. No Good (Attack The Radical) ja Live In A Hole heittävät taas gruuvin silmään hitaammalla jyskytyksellä. By Demons heittelee Dimen harmonic-riffejä ikkunoita särkien ja Hollow päättää albumin taas yhden tyylikkään hiturin muodossa.

Jopa levyn kansikuva ja nimi ovat täydellisiä. Harvoin ovat kummatkin vastanneet levyn musiikillista sisältöä yhtä hyvin kuin tässä tapauksessa. Täyttä brutaalia päihinlaittoa. Jos tarvitaan albumi, joka määrittelee modernin metallin, se on Vulgar Display Of Power. Lukuun ottamatta Machine Headin Burn My Eyesia, ei yksikään uudempi bändi ole päässyt tämän levyn voimaa lähellekään. Jos pitäisi mainita maailman intensiivisin levy, se olisi tämä. Jos pitäisi mainita maailman BAD ASSein levy, se olisi tämä. Jos pitäisi mainita levy joka sinun tule omistaa, se on tämä.

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

1 - 2 / 2