TakaisinEMP.fiThe headless children

The headless children W.A.S.P.CD

1 Arvio
W.A.S.P.
Tilaa nyt. Saatavilla 1 viikon kuluessa.
Tuote postitetaan heti kun se on saatavilla

Tuotteen tiedot

TuotealueCD:t
TeemaBändit
GenreHard Rock
VersioUudelleenjulkaisu
MediaformaattiCD
MediapakkausDigipak
Julkaistu 30.06.1989
Tuotenumero400940

Uudelleen julkaistu legendaarinen W.A.S.P.-albumi ”The Headless Children” digipak-CD:nä.

Asiakkaiden arviot tuotteesta "The headless children"

  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Ø 5 tähteä 1 arvio
10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "The headless children", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita arvio

1 - 1 / 1 Lajittele hakua: Päivämäärä | Hyödyllisyys

Kirjoitettu:

3 arviota

W.A.S.P.in paras levy!

Kuten otsikosta näkyy, mielestäni tässä on W.A.S.P.-yhtyeen paras albumi. Biisimateriaali on täyttä timanttia, Blackie Lawlessin sanoitukset alkoivat tällä levyllä olla enemmän merkityksellisiä ja kantaaottavia, kun vertaa edellisiin albumeihin. "The Headless Children" on myös äänimaailmaltaan todella upeaa kuunneltavaa. Tuntuu kuin bändi soittaisi omassa olohuoneessa kun levyä kuuntelee.

Albumi on julkaistu vuonna 1989. Alun perin se sisältää 10 biisiä, mutta tässä versiossa on tietenkin mukana muutama bonus track.

Levy starttaa kappaleella "The Heretic (The Lost Child)" ja parempaa aloitusta voi vain toivoa. Upea kappale mahtavalla tekstillä ja onhan yhtye tällä aloittanut joskus konserttejaankin. Tokana tulee "The Real Me", joka on cover-kappale "The Who"-yhtyeen alkuperäisestä. W.A.S.P. on aina loistanut covereissa, eikä tämäkään ole poikkeus. Hyvä veto. Kolmantena kuullaan levyn nimikkoraita "The Headless Children". Levyn parhaita, ellei paras biisi ja olen bändin pojille vähän katkera, kun eivät soittanet South Park festareilla. Biisissä on vähän sellainen Black Sabbath / Dio-vaihde silmässä. Neljäs biisi on "Thunderhead", joka myös on levyn kovimpia biisejä. Nämä neljä ensimmäistä ovat ehkä ne levyn parhaimmat biisit, mutta paljoa ei jää jälkeen esimerkiksi "Mean Man", Rebel In The F.D.G.", "Maneater" ja "The Neutron Bomber". "Mephisto Waltz" on instrumental-kappale ja "Forever Free" ihan mukiinmenevä balladi.

Bonus-biiseistä mainittakoon "Jethro Tull"-lainaus "Locomotive Breath", joka on kuuntelemisen arvoinen suoritus.

Suosittelen tätä levyä tietenkin kaikille jotka jo pitävät W.A.S.P.ista, mutta myös kaikille perinteisen hevi metallin ystäville, sillä W.A.S.P. viimeistään tällä levyllä siirtyi perinteisen hevi metallin puolelle, edelliset lätyt kun ovat ainakin sanoitusten kannalta enemmän glam metallia. Ja jos et omista vielä yhtäkään bändin levyä, niin aloita "The Headless Children"-albumista. Et pety.

1 / 1 asiakastamme piti tätä arviota hyödyllisenä.

Kirjoita kommenttisi alle:

1 - 1 / 1