Master Of Puppets MetallicaCD

2 Arviot
Metallica
16,99 €

9,99 € Säästät 41% / 7,00 €

Varastossa
Paketin arvioitu saapumisaika:  Paketti noudettavissa Perjantaina, 29.09.2017 - Maanantaina, 02.10.2017

Tuotteen tiedot

TuotealueCD:t
TeemaBändit
GenreThrash Metal
MediaformaattiCD
MediapakkausJewelcase
Julkaistu 21.11.1989
Tuotenumero422893

Asiakkaiden arviot tuotteesta "Master Of Puppets"

  • 2
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Ø 5 tähteä 2 arviota
10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "Master Of Puppets", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita arvio

1 - 2 / 2 Lajittele hakua: Päivämäärä | Hyödyllisyys

Kirjoitettu:

2 arviota

Erittäin onnistunut levy

Ensimmäinen Metallica-levy jota olen koskaan kuullut ja vuosikin oli hyvin lähellä tuota julkaisuvuotta. Vielä tuntuu hyvältä. Cliff-vainaa loistaa säveltäjänä ja muutenkin koko levy on silkkaa rautaa. Suosittelen.

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

15 arviota

Paras koskaan tehty metalli albumi koko ihmiskunnan historiassa!

Metallican ura jatkoi nousuaan erinomaisten levyjen, nimeltään Kill 'Em All ja Ride The Lightning myötä. Metallica levytti kolmatta albumiaan Tanskassa, rumpali Larsin kotimaassa. Vaikka kolmannet ja toisetkin albumit ovat tunnettuja epäonnistumisiltaan, tuleva metalli-messias saikin aikaiseksi kenties yhden parhaimmista, ellei jopa parhaimman thrash-levyn.

Levy koostuu pääosin thrash/speed metal painotteisista biiseista joita edustaa puhtaimmillaan komeasti levyn aloittava tapporaita Battery, Disposable Heroes, Leper Messiah ja Damage Inc. Battery on yksi hienoimmista aloitusraidoista koskaan. Biisi alkaa kauniilla akustisella sointukululla jonka jälkeen intro kasvaa mahtavaan muotoon useiden kitaroiden jylisten korkealta. Riffi on rouhean ihanaa thrashailyä joka ei jätä kysymisen varaa. Disposable Heroes on nopean rytmiriffittelyn abc-kirja, loistava biisi, mutta ei nouse aivan levyn kärkeen. Leper Messiahin omaa murskaavan jäykän riffin ja Damage Inc. on tiukka päätös biisi levylle. Levyn hitaampaan antiin lukeutuu tappavan raskas, alavireinen The Thing That Should Not Be, joka antaa makua perinteisemmästä heavy metallista.
Levyn balladi Welcome Home (Sanitarium) on taattua tavaraa. Noudattaa samaa kaavaa kuin Fade To Black tai One. Levyn kärkeen sijoittuvat kuitenkin Master Of Puppets ja Orion.
Nimikkobiisi on moniulotteinen, tarttuva ja melodinen mestariteos, parasta mihin tämä yhtye kykenee. Orion on kenties hienoin instrumentaali ikinä. Biisissä kuullaan muutama Cliff Burtonin komeat bassosoolot.

Master Of Puppetsista ei löydä äkkiseltään mitään vikaa jollei nyt ihan tarkasti katsomaan aleta. Levy sisältää soitannan ja biisien kannalta upeita juttuja, Jamesin ääni kehittynyt parempaan suuntaan, kuten myös äänimaailma. Master Of Puppets on koko metalli historian hienoimpia merkkilevyjä, ei kannata missata.

+ Klassinen kokoonpanon soitanta kulkee loistavasti
+ Monipuolisuus
+ Kappaleista ei mitään pahaa sanottavaa

- Disposable Heroes saattaa tuntua tasaiselta

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

1 - 2 / 2