13,99 €

6,99 € Säästät 50% / 7,00 €

Varastossa
Paketin arvioitu saapumisaika:  Paketti noudettavissa Maanantaina, 28.08.2017 - Keskiviikkona, 30.08.2017Vain 3 kpl jäljellä - tilaa nyt!

Tuotteen tiedot

TuotealueCD:t
TeemaBändit
GenreDeath Metal
MediaformaattiCD
MediapakkausJewelcase
Julkaistu 20.04.2007
Tuotenumero431258

Jos uskoo Raamattuun Jumala antoi Moosekselle 10 käskyä. Jos uskot Death Metalliin kuka olisi paras moiseen historialliseen spektaakkeliin kuin SIX FEET UNDER? Uudet 10 raitaa levyltä "Commandment" vakuuttavasti osoittavat että murinamestari Chris Barnesin bändi on genren menestyksekkäimpiä akteja.

Seitsemännellä levyllään Floridalaiset palaavat juurillee, unohtaen viime aikojen kokeilut, ja muistuttavat miksi vuoden -95 "Haunted" on yhä kiistaton Florida-klassikko, vielä 12 vuotta julkaisunsa jälkeen.

SIX FEET UNDER murskaa kuulijansa armotta, riffi riffin jälkeen, kun taas Chris Barnes ei jätä epäilystäkään etteikö hänen äänensä olisi omaa luokkaansa. Basisti Terry Butler kommentoi: "Sanoisin uuden tyylin olevan 'Maximum Violence' kohtaa 'Haunted'in. Uskon SFU-fanien pitävän siitä, etenkin vanhempien, jotka ovat kuunnelleet meitä pitkään. Uskon tämäön olevan paluu siihen mitä fanit odottavatkin"

Death Metal kymmenen käskyä on tuloksena joita kaikkien pitää seurata kun "Commandment" julkaistaan! (Metal Blade Records)

10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "Commandment", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita ensimmäinen arvio!