TakaisinEMP.fiRoad to revolution - Live at Milton Keyn...

Road to revolution - Live at Milton Keynes Linkin ParkCD

0 arviota

Kirjoita ensimmäinen arvio!

Linkin Park
19,99 €

13,99 € Säästät 30% / 6,00 €

Tilaa nyt. Saatavilla 1 viikon kuluessa.
Tuote postitetaan heti kun se on saatavilla

Tuotteen tiedot

TuotealueCD:t
TeemaBändit
GenreCrossover
MediaformaattiCD & DVD
MediapakkausDigipak
Julkaistu 21.11.2008
Tuotenumero437644

Viime kesänä Linkin Park toi Project Revoluton -paketin ensimmäistä kertaa Eurooppaan, ja pelkästään Saksassa sitä todisti 60 000 ihmistä. Oli välittömästi selvää, että teinibändistä oli kasvanut täysiverinen rockyhtye, joka oli sivussa luonut täysin oman genrensä. Kiertue kirvoitti bändiltä sarjan sen uran häikäisevimpiä keikkoja

Marraskuun 21. päivänä 2008 Linkin Park julkaisi mahtavan "Road to Revolution" -CD/DVD-tuplapaketin, jolla bändi esiintyy 50 000 sekopäisen fanin edessä Milton Keynes National Bowlissa Englannissa 29. heinäkuuta 2008.

"Olemme viime vuosina soittaneet yli sata Project Rev -keikkaa ja esiintyneet sadoille tuhansille ihmisille", vokalisti Chester Bennington kertoo. "Jokainen keikka oli erityinen kokemus, mutta Milton Keynesin -vedosta muodostui kaikkein ikimuistoisin. Sinä iltana bändi ja yleisö yhtyivät täydellisesti, ja siksi halusimme jakaa kokemuksen myös niiden kanssa, jotka eivät päässeet paikalle."

Project Revolution -kiertue on bändin uran suurimpia saavutuksia. Jokainen loppuunmyyty keikka oli hurja kokemus, jolla bändi paiskoi hitin toisensa perään, ja nyt tarjolla olisi noiden esitysten 17 helmeä, mukaan lukien "Leave Out All the Rest", "Breaking the Habit" ja "Crawling". "Jigga/What Faint"- ja "Numb/Encore"-biiseissä on mukana myös Jay-Z, ja jälkimmäinen esitys sai itse asiassa Grammyn sarjassa "Paras rap/lauluyhteistyö".

"Road to Revolution" on pakattu ympäristöystävälliseen, kierrätetystä materiaalista valmistettuun pakkaukseen, ja monisivuisen, ennennäkemättömiä valokuvia sisältävän vihkon lisäksi mukana on myös piilobiisejä.

10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "Road to revolution - Live at Milton Keynes", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita ensimmäinen arvio!