Split Tribal-Spiral - Wildcat Nappikorvakoru
  • Luonnonmateriaalia

Split Tribal-Spiral WildcatNappikorvakoru

6 Arviot
Wildcat
Tilaa nyt. Saatavilla 2 viikon kuluessa.
Tuote postitetaan heti kun se on saatavilla

Tuotteen tiedot

Päällimateriaalisarvea, ruostumatonta terästä
SukupuoliUnisex
Värimusta
TuotealueNappikorvakorut
TeemaPerusvaatteet, Goottituotteet, Rock-vaatetus, Pastel Gothic, Nu Goth, Arkigootti
Julkaistu 23.04.2008
Tuotenumero807875

K: 3 cm, L: 3 cm, lävistinosan paksuus: 1,6 mm.Tietoa brändistä:


Englannin Brightonissa vuonna 1986 perustettu Wildcat-merkki ammentaa innoituksensa alkuperäiskansojen rituaaleista ja jenkkiläisestä tatuointitaiteesta. Body modification ei ole enää maanalainen alakulttuuri, vaan sitä harrastavat kaikki, jotka haluavat luoda oman tyylinsä ja erottua valtavirrasta. Omien designkorujensa lisäksi Wildcat on tehnyt oheistuotteita mm. "Taru sormusten herrasta"-, "Spiderman"- ja "Star Wars" -leffoihin sekä Bullet for My Valentinelle, Slipknotille ja HIM:ille. Wildcatin laaja valikoima ulottuu monille aloille, ja firman tuotteet soveltuvatkin kaikille, jotka haluavat korostaa omaa yksilöllisyyttään Stefan Kretzschmarin ja Bela B:n kaltaisten julkkisten tavoin. Wildcatin tunnuslause on "Quality does matter!!" ja siitä firma pitää ylpeänä kiinni.

Asiakkaiden arviot tuotteesta "Split Tribal-Spiral"

Ø 2 tähteä 6 arviota
10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "Split Tribal-Spiral", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita arvio

1 - 5 / 6 Lajittele hakua: Päivämäärä | Hyödyllisyys

Kirjoitettu:

3 arviota

Makee!

Saanut ansaittua huomiota :)

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

2 arviota

Mitä tästä nyt sanois...

Ihan hienolta ja aidolta koru näyttää jos sen saa korvaansa, mutta lukkosysteemi on tosi huono ja jengat tosi heikot, joten kestää ihan pari käyttöä. Metalliosan pää, eli sen joka siitä reiästä läpi työnnetään, on ihan tylppä, vaikea saada korvaan.

Suosittelen harkitsemaan tarkasti oikeen venarin hankkimista ja jättäkää ostamasta tälläsia leluja :)

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

1 arvio

mahdoton lukkosysteemi

ihana koru olisi ollu jos olisi pysynyt korvassa.aamulla tuskailin saadakseni korun korvaan.no sain kyllä,mutta kierteet menivät saman tien.tai huomasin asian vasta kun menin töihin ,toinen puoli korviksesta oli tippunut.löysin kyllä toisen osion mutta kun yritin sitä laittaa toiseen puoleen.....kierteet p...na!että semmonen korvis ...roskiin meni!

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

3 arviota

Ristiriitaisin tuntein

Itselläni korvikset toimivat muutaman viikon hyvin, sen jälkeen tuntui kun kierre lukitus olisi jotenkin alkanut löystymään ja löystymään. Lopulta toinen korviksista pyörii ympyrää lukossaan (mutta onnekseni pysyy kiinni) ja toinen taipuu vain liian pitkälle. Nämä lukko ongelmat (jotka ovat ilmeisesti aika yleinen vaiva) häiritsevät aika paljon mutta itsellä on ollut onnea kun eivät ole kokonaan hajonneet. Yhteen vetona ja neuvona voisi sanoa, että osta jos maailma ei kaadu siihen että tuote saattaa hajota ensimmäisen käytön jälkeen.

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

1 arvio

Enpä voi suositella.

Toisen korvakorun kierteet eivät toimineet, ja korua oli mahdoton saada pysymään kiinni. Lopulta tappi irtosi, ja koru lensi roskiin. Toinen koru taas ei millään lähtenyt korvasta, tuo pidempi osa kyllä irtosi tapista, mutta kiinnityssysteemi ("kierteet") jäi tappiin kiinni, ja jouduin repäisemään korunpuolikkaan korvarei´ästä läpi.

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

1 - 5 / 6