Varastossa
Paketin arvioitu saapumisaika:  Paketti noudettavissa Perjantaina, 29.09.2017 - Maanantaina, 02.10.2017

Tuotteen tiedot

PäällimateriaaliSterling-hopeaa
SukupuoliNaiset
TuotealueKaulakorut
TeemaFanituotteet, Elokuvat
Julkaistu 01.10.2008
Tuotenumero808745

Riipus, sterling-hopeaa, mukana 42-senttinen ketju. Kukan sisällä zirkonium-kristalli. Koko n. 1,9 x 2,5 cm, toimitetaan koristeellisessa rasiassa.

Asiakkaiden arviot tuotteesta "Nenya"

Ø 3,8 tähteä 5 arviota
10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "Nenya", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita arvio

1 - 5 / 5 Lajittele hakua: Päivämäärä | Hyödyllisyys

Kirjoitettu:

3 arviota

Galadrielin Nenya -kaulakoruna

Päädyin Galadrielin Nenya -kaulakoruun Arwenin iltatähden sijasta koska Nenya ei ole pitkää/niin isoa mallia, joten sopii moneen juhlapukeutumiseen paremmin. On kauniin kiiltävä kaulassa (myös ketju) ja sopii ainakin kaikkiin minun juhlamekkoihin, mutta miksei myös jakkupukuihin, jos niistä tykkää. zirkonium-kristalli ei ollut ihan niin hieno kun olin ajatellut. Näyttää läheltä vähän muovilta, mutta kauempaa esim. peilin kautta katsottaessa näyttää koru upealta. Koru on siis niin kiiltävän koristeellinen, että mielestäni sopii vain juhlakoruksi. Ja nykyään tuosta ''koristeellisesta rasiasta'' on kuva missä näkyy, että se on ruskeahko metallirasia missä lukee Lord of the Rings.

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

1 arvio

Kaunis!

Sain mieheltäni lahjaksi tämän korun. Kuvassa se vaikuttaa hyvin litteältä, joten pyöreähkö muoto yllätti, mutta näyttää todella kauniilta, eikä ole liian pieni eikä liian iso.

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

1 arvio

Toisen kerran jo positiivisesti yllättynyt

Ostin tuotteen rakkalle ystävälleni ja hän ihastui siihen ensisilmäyksellä. Koristeellisen rasian kohdasta sanoisin, ettei kuori ole tärkein vaan se sisin. Itse koru yllätti minut, ajattelin sen aluksi olevan niin pieni ja siro, mutta nähdessäni sen ystäväni kaulassa olin itsekin myytyä miestä. Itse koru on mielestäni taidokkaasti valmistettu ja upean hopeinen, jonka sisälle leikattu ja hiottu kristalli heijastaa upeasti värejä saaden sen säihkymään omaa elämäänsä. Suhteellisen suopea hintainen tuote, jonka on valmis maksamaan juhlistamaan ystävän pyöreitä vuosia.

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

1 arvio

pettynyt

Kuva ei mielestäni vastaa korua. Odotin sitä kauan ja olin hyvin pettynyt.
"Koristeellinen rasia" on peltipurkki jossa jotain TSH kuvia.
Mielestäni hintalatusuhde ei ole ollenkaan kohdillaan

1 / 3 asiakastamme piti tätä arviota hyödyllisenä.

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

1 arvio

Nenya kaulakoru

Tuote on laadukas ja hienosti valmistettu, ajattelin jossain vaiheessa ostaa itselleni myös kyseisen korun. Ostin kummitytölleni syntymäpäivälahjaksi ja hän ihastui siihen ikihyväksi. Itse ihastelin korun hienoa muotoa ja kirsikkana hiottu kristalli säihkyy valossa upeasti. Koru on monipuolinen (sopii moniin eri tilanteisiin ja eri vaate kokonaisuuksien kanssa), tykkään.

0 / 1 asiakastamme piti tätä arviota hyödyllisenä.

Kirjoita kommenttisi alle:

1 - 5 / 5