Varastossa
Paketin arvioitu saapumisaika:  Paketti noudettavissa Perjantaina, 25.08.2017 - Maanantaina, 28.08.2017

Tuotteen tiedot

Päällimateriaalihartsia
TuotealueKoristeartikkelit
TeemaFanituotteet, Kauhu, Halloween
Julkaistu 01.10.2015
Tuotenumero810942

Pakko-ostos!


Halloween-bileet ilman pääkalloa ovat kuin vampyyritanssiaiset ilman tekohampaita! Pääkallomme sopivat erinomaisesti karmivan tunnelman luomiseen, koska ne näyttävät niin aidoilta kuin ne olisi juuri kaivettu haudasta. Kallo vakuuttaa koostumukseltaan ja painoltaan täysin luun kaltaisella, korkealuokkaisella hartsipäällyksellään jopa ne, jotka uskaltavat siihen koskea. Kaikki kallomme ovat oikean pääkallon kokoisia. Jos haluat pikkurahalla todellisen sokkiefektin, tämä klassinen, oikeasta kallomuotista valettu klassinen kauhukapistus on juuri sinua varten.

Koko: 13 x 14 x 19 cm
Päällimateriaali: hartsia

Uutuuksia juuri sinulle

Asiakkaiden arviot tuotteesta "Ihmisen Kallo"

Ø 3,5 tähteä 11 arviota
10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "Ihmisen Kallo", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita arvio

1 - 5 / 11 Lajittele hakua: Päivämäärä | Hyödyllisyys

Kirjoitettu:

1 arvio

Hyvä hinta/laatu suhde

Näyttävä kallo kyllä! Ja kuten nyt kaikki ovatkin sanoneet niin väri on kellertävä ja muistuttaa lähinnä tätä:
http://www.emp.fi/art_821370/

Olen yleensäkin ihmeissäni EMP:n laittamien tuotteiden kuvista ja oikean tuotteen välisistä eroista. Erittäin usein on jotain värihäikkää? Näinkin iso pulju ja suuri asiakaskunta niin voisi kuvitella että kuvat saisi otettua oikeasti myytävistä tuotteista eikä mistään vähittäismyyjien luetteloista tms mistä sitten repivätkään.
Muuten asiallinen kauppapaikka mutta nakertaa omaltaosaltani luottamusta enkä uskalla ensimmäisten joukossa uusia tuotteita tilailla kun kuvien värit ovat niin vaatteiden kun muidenkin tuotteiden osalta lähinnä suuntaa antavia.

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

1 arvio

Hieno

Todella hieno, raskas kallo. Kestävältäkin vaikuttaa. Kallo on tosiaan keltainen, mutta tämän kun tiesi etukäteen, ei väri ole mikään ongelma.

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

11 arviota

=)

Hieno tuote ja olen kaikinpuolin tyytyväinen. =) Ainoa pieni miinus tulee enemmänkin keltaisesta värityksestä, mutta hieno siitä huolimatta. Eipä tuo iso ongelma ollut ainakaan minulle. =)

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

1 arvio

Pettymys

Olen pitkään halunnut tavallista kalloa, tuotekuvauksessa kallo vaikutti erittäin lupaavalta ja juuri sellaiselta mitä olenkin hakenut. Tilaus kun tuli oli pakko varmistaa nettisivuilta tuliko varmasti oikea tuote. Kallo on erittäin hieno, mutta väri ei vastaa lähellekään kuvassa olevaa. Erittäin kellertävä, kaukana valkoisen hamaasta. Jos tämän olisin tiennyt olisin jättänyt ostamatta. Miksi kuvassa on täysin erivärinen kuin mikä itse tuotteen väri on? ihmettelen kummasti.

1 / 1 asiakastamme piti tätä arviota hyödyllisenä.

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

1 arvio

Beige-keltainen kallo

Kallo on muuten hieno, mutta sen väri on beigen-keltainen, eikä vaalean harmaa. Kallo on myös tosi matta pintainen, ja näyttää vähän lasten leikkikalulta.

Ostin pari vuotta sitten toisen samanlaisen Markus Mayer Ihmis-kallon Emp.com:ilt, ja se on sekä vaaleampi että realistisempi kuin nyt ostamani kallo.

Olen tosi pettynyt.

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

1 - 5 / 11