Bändipaidat ja muut bändituotteet netistä!

Naisten ja miesten bändipaidat ja muut yhtyeiden fanituotteet

On vuosi 1986 ja eletään heavymusiikin kulta-aikaa. Lähivuosina on julkaistu mm. sellaiset klassikkolevyt kuin Metallica "Master of Puppetsî", Iron Maiden ”Powerslave", Mötley Crüe "Shout at the Devil" ja Motörhead "Ace of Spades", ja bändipaidat näkyvät vahvasti katukuvassa. Intohimosta raskaaseen musiikkiin syntyy EMP, joka haluaa tarjota ihmisille levyjen lisäksi myös parhaan valikoiman bändipaitoja. Upeat bändipaidat ja vinyylilevyt tekevät kauppansa, ja toiminta kasvaa vuosi vuodelta.


Bändipaita on rock-vaatetuksen kulmakivi

   

Nykyisin EMP on tietenkin myös paljon muuta kuin ainoastaan bändipaitaverkkokauppa, mutta juuremme ovat edelleen tiukasti rock-musiikin intohimoisessa maailmassa! Levyjen lisäksi valikoimastamme löytyy yli 1600 bändipaitaa, sisältäen T-paidat, naisten lady-fit-bändipaidat, hupparit ja vetoketjuhupparit. Koska olemme bändivaatteiden erikoisliike, löytyy meiltä myös paljon yksinoikeustuotteita. Teemme läheistä yhteistyötä bändien kanssa, joten monet bändipaidat ovat saatavana vain meiltä. Kukaan ei varmastikaan ole voinut välttyä joskus näkemästä katukuvassa Ramones-bändipaita päällä kulkevaa hahmoa. Tietyt paitamallit myyvät vuodesta toiseen ja klassikko-bändipaidat, kuten Motörheadin "England", Misfitsin "Skull", Bad Religionin ”Crossbuster" ja Guns N’ Rosesin ”Cross" löytävät aina uuden asiakaskunnan. Ja hyvä niin, sillä Rock N’ Roll is NOT dead!

 

Tavallisten bändipaitojen rinnalle on viime aikoina suunniteltu erikoisempia, upeilla yksityiskohdilla varustettuja tuotteita. Saatavana on ollut esimerkiksi Volbeat-takki, Slipknot-tennarit, Amon Amarth vintage-shortsit ja AC/DC-kauluspaita. Tulemme panostamaan lähiaikoina erityisesti omiin Signature-mallistoihimme. Nämä R.E.D. by EMP Signature Collection ja Black Premium by EMP Signature Collection -mallistot on tehty läheisessä yhteistyössä bändien kanssa ja niissä on pyritty erottuvaan ja laadukkaaseen lopputulokseen. Tutustu valikoimaan ja päätä itse olemmeko onnistuneet!

 

Bändipaidat osana rock-tyyliä!

   

Kun haluat luoda täydellisen rock-lookin, on bändipaita ehdoton osa kokonaisuutta. Mutta kokonaisuuteen tarvitaan myös muuta. Yhdistä miesten bändipaidat Rock Rebel by EMP -farkkuihin tai naisten lady-fit-paita Black Premium by EMP -legginseihin. Laita jalkaan joko tennarit tai maiharit ja viimeistele asu muutamalla korulla. Voilá, valmista tuli! Nyt tsekkaamaan tulevat keikat, ostamaan liput ja valmistautumaan ikimuistoisiin juhliin!