Rammsteinin miehet eivät varmaankaan kuunnelleet nuorena äitin varoituksia tulella leikkimisestä, sillä bändi tarjoilee livenä vaikuttavan lavashow, jossa tuli on vahvassa roolissa. Till Lindemannin & co on vienyt saksaksi laulettua musiikkiaan menestyksekkäästi myös saksankielisen alueen ulkopuolelle jo vuodesta 1994 lähtien ja menestysalbumit "Mutter", "Reise, Reise", "Rosenrot" ja "Liebe ist für alle da" ovat myyneet huikeita määriä.

Millä nimellä Rammsteinin musiikkia tulisi kutsua? Harvan bändin kohdalla on musiikkityylin määrittäminen yhtä hankalaa, sillä mikään kuvaus ei tunnu täysin oikealta. Industrial Metal? Heavy Metal? Neue Deutsche Härte? Jokainen tehköön siis määritelmän itse. Me tyydymme todeamaan, että musiikki on hyvää ja odotamme innolla seuraavaa mahdollisuutta nähdä Rammstein livenä!

Ihmiset rakastavat Rammsteinin provosoivaa tyyliä ja tämä valittu linja onkin jatkunut läpi bändin tuotannon. Omaperäinen tyyli tulee esiin myös bändin tuotevalikoimassa, joka meillä EMP:llä kattaa kaiken bändipaidoista koruihin ja julisteista laukkuihin. Saatavilla tietenkin myös CD:t ja DVD:t. Kun etsit Rammstein-tuotteita, EMP on paikkasi!

Tilaa Rammstein-tuotteet netistä, EMP.fi-verkkokaupasta!

Lue lisää
Sivu / 2