Elokuvien, TV-sarjojen ja supersankareiden fanituotteet

Lisää fanituotteita:

Leffoja, TV-sarjoja, supersankareita ja anti-sankareita!

Me kaikki olemme jonkin asian faneja. Joku varmasti älähtää välittömästi "En todellakaan fanita mitään!", mutta kyllä me kaikki jostakin asiasta diggaamme. Fanituksen ei tarvitse olla die-hard-hommaa, jossa nukutaan teltassa leffateatterin ulkopuolella ensi-iltalippuja jonottaessa tai vuorataan makuuhuone lempielokuvan julisteilla, vaan se voi olla hillitympää, tyyliin "Kyl se Walking Deadin Daryl on sit niin söpö!" tai "Daenerys, siinä vasta kuuma kissa!" -kommenttien heittämistä työpaikan kahvihuoneessa. Mutta fakta on, me kaikki tykkäämme jostakin ja olemme jonkinasteisia faneja (eli olemme kaikki nörttejä!)!


Fanituotteiden kauppa - Leffat ja TV-sarjat!

Oheistuotteista on tullut tärkeä osa elokuvastudioiden ja TV-firmojen tulonlähteestä, sekä tietenkin tärkeä osa uutuusleffojen ja -sarjojen brändäystä ja markkinointia. Uudet yhteistyökuviomme ovat tuoneet meille hyvät yhteydet suureen osaan viihdemaailman toimijoista, ja niinpä valikoimassamme on paljon elokuvien ja TV-sarjojen tuotteita, joita et saa mistään muualta - uutuusleffojen takit ja mekot, hittisarjojen figuurit ja T-paidat, ja paljon muuta!


Leffajulisteet ja muut oheistuotteet

Elokuvien julisteet ovat jo pitkään koristaneet teinien ja tietenkin myös vanhempien elokuvien ystävien seiniä. Osa leffajulisteista on saavuttanut suorastaan klassikkostatuksen, vai kuka ei muka tunnistaisi Scarface, Lord Of The Rings tai Pulp Fiction -kuvia? Trailerijulisteet ovat oma lukunsa ja monista on muodostunut vuosien saatossa varsinaisia keräilyharvinaisuuksia. Elokuvat ovat monille faneille niin tärkeitä, että suuren vaikutuksen tehneet leffat ikuistetaan kotiteatterin seinälle kehystettyinä versioina. Toimii loistavasti: upea sisustustuote ja muisto tärkeästä filmistä! Niin TV-sarjojen kuin myös leffojen oheistuotteiden valikoima on kasvanut jatkuvasti. Esimerkiksi Star Wars on uusien jatko-osion myötä rynnistänyt vahvasti markkinoille mahtavalla valikoimalla uusia tuotteita. "Normaalien" fanituotteiden rinnalle on tullut myös erikoisempia käyttöesineitä, kuten keittiötarvikkeita, koottavia pienoismalleja ja jopa lamppuja.


Sarjat rynnivät markkinoille

Televisiosarjojen osalta suosituimpia ovat olleet mm. Zombie-maailmanlopun "The Walking Dead", Sons Of Anarchy prätkäjengeineen, Game Of Thrones -fantasiatelevisiosarja sekä tietenkin tutut kestosuosikit, kuten Simpsonit ja Seesamtie. TV-sarjat kamppailevat nykyisin tuotantojen osalta samalla viivalla elokuvamaailman suurteosten kanssa, eivätkä niissä nähtävät efektit ja puitteet häviä lainkaan parhaillekaan leffatuotannoille. Kohonneiden tuotantokustannusten myötä tuotantoyhtiöt ovat varmistaneet, että faneille on tarjolla laadukkaita ja kiinnostavia tuotteita. Ja hyvä niin, sillä onhan se mukava käyskennellä kaveripiirissä uusi "Mrs. Daryl Dixon" -paita päällä... =)

Nörttityyliä - ole rohkeasti nörtti!

Ennen haukkumasanana käytetty ”nörtti” on nykyajan sankari. Ja miksi ei!? Kiihkeästi mielenkiintonsa kohteeseen suhtautuva ihminen saa aikaan suuria! Suurta osaa historian suurmiehistä voi hyvällä syyllä kutsua nörteiksi, joten omalla tavallaan leffojen ja TV-sarjojen fanit ovat supersankareita! Intohimo saa aikaan ihmeitä!