Kamehameha! Jos olet anime/manga-fani, et voi olla tietämättä mistä ytimekkäässä huudossa on kyse. Vuodesta 1984 vuoteen 1995 säännöllisesti manga-lehdessä ilmestynyt, Akira Toriyman luoma Dragon Ball oli kenties koko viime vuosisadan suosituin manga. Sen tarina koottiin 42 kirjaksi ja tuotiin eloon myös anime-versiona, joka jatkaa tarinaa - Dragon Ball Z.

Dragon Ball Z ja aikuistuneen Son Gokun seikkailut

Dragon Ball Z kertoo aikuiseksi kasvaneen päähenkilö Son Gokun, sayalaisrodun soturin ja hänen ystäviensä seikkailuista. Yhdessä mm. Piccolon, Krillin ja Gohanin (Son Gokun poika) kanssa he puolustavat maapalloa demoneilta, maagisilta olennoilta, vaarallisilta sotureilta ja vallanhimoisilta muukalaisroduilta - Freezan, Cellin ja Majin Buun kaltaisilta pahiksilta. He pyrkivät myös estämään sayalaiset sukupuuton partaalle tuhonnutta voimakasta avaruusmuukalaista, Freezaa, saamasta itselleen seitsemää mystistä lohikäärmekuulaa, Dragon Ballia. Nämä kuulat ovat haluttuja ja vaikeita löytää - jos joku saa kerättyä kaikki, lohikäärme myöntää hänelle yhden toivomuksen...

Jos mielit liittyä seikkailuun Son Gokun kanssa, löydät kaiken tarvittavan EMP.fi-verkkokaupasta. Valikoimastamme löydät niin hyvikset kuin pahikset - paitoja, mukeja, Funko Pop! -figuureja ja todella paljon oranssia!

Tilaa Dragon Ball Z -tuotteet lempikaupastasi, osoitteesta EMP.fi!

Lue lisää
Sivu 1 / 1