Jack Sparrow jää toiseksi verrattuna näihin kavereihin - manga- ja animesarja joka kertoo omalaatuisista merirosvoista - One Piece. Dragonballin ja viikinkien inspiroima, mangaka Eiichiro Odan ajatuksista syntynyt One Piece teki ensiesiintymisensä Weekly Shōnen Jump -lehdessä 1997 ja tätä nykyä sarja on koko lehden historian myydyin manga. Piraattikliseitä, värikästä kieltä ja muinaisista mytologioista omaksuttuja omaperäisiä tarinoita pullollaan olevasta, suositusta sarjasta on tätä nykyä tehty jo yli 750 anime-jaksoa.

Monkey D. Luffy ja Olkihattupiraatit

Sarja kertoo merirosvokuninkaaksi hamuavan Monkey D. Luffyn ja hänen etsintäkuulutetun miehistönsä, Olkihattupiraattien (eng. Straw Hat Pirates) jännittävistä seikkailuista. Jokaisella miehistön jäsenellä on ainakin yksi selkeä erikoistaito joka erottaa heidät muista ja useat ovat myös yli-inhimillisen voimakkaita. Laivan kapteenilta, Monkey D. Luffylta, puuttuu kuitenkin eräs vesillä liikkuville merirosvoille oleellinen taito - syötyään nuorena yhden ns. pirunmarjoista (eng. Devil Fruit) hänelle kehittyi kyky venyttää kehoaan kuin kumia, mutta samalla hänestä tuli myös uimataidoton. Jokaisella miehistön jäsenelle on oma motivaationsa merillä tapahtuvaan seikkailuun, mutta Monkey D. Luffy päämääränä on löytää tarunomainen merirosvoaarre - One Piece.

Mukana seikkailuissa kulkevat mm. miehistöön ensimmäinenä liittynyt jäsen, taitavana miekkamiehenä tunnettu Ronoroa Zoro, yksi älykkäimmistä merirosvoista, naispuolinen Nami sekä isonenäinen keppostelija Usopp.

Jos sarja on jo sinulle tuttu, seilaa seuraavaksi EMP:n One Piece -valikoimaan. Meiltä löydät hienon valikoiman anime-tuotteita - huppareita, paitoja, figuureita ja paljon muuta!

Tilaa One Piece -tuotteet EMP.fi-verkkokaupasta!

Lue lisää
Sivu 1 / 1