Kaikki parhaat DC:n supersankarit!

DC Comics - yksinkertaisesti legendaarinen

Jos käyt joskus New Yorkissa, sinun kannattaa ehdottomasti piipahtaa myös DC Comicsilla, joka on tarjonnut meille jo vuosikymmenien ajan suurenmoisia sarjakuvasankareita, kiehtovia tarinoita ja tietenkin erinomaisia elokuvia.

Vaikka itse DC (Detective Comics) ei olekaan nimenä kaikille tuttu, jokainen tietää taatusti Teräsmiehen (Superman) ja Lepakkomiehen (batman), jotka ovat yhtiön kuuluisimmat hahmot ja supersankareiden aatelia. Kaikkien aikojen tunnetuin supersankari Teräsmies eli Superman on esiintynyt elokuvissa ja sarjoissa ennätykselliset 6 250 kertaa. Melkoinen lukema!

Edellä mainittujen lisäksi DC on luonut muitakin tunnettuja sankarihahmoja, kuten Ihmenaisen (Wonder Woman), Salaman (The Flash), Vihreän Nuolen (Green Arrow), Vihreän Lyhdyn (Green Lantern), Vesimiehen (Aquaman), Mustan Kanarialinnun (Black Canary) ja Yösiiven (Nightwing). Ja supersankareilla on tietenkin aina omat arkkivihollisensa. Niistä tunnetuimpia ovat niin ikään DC:n luomat Jokeri (Joker), Harley Quinn, Kissanainen (Catwoman) ja Lex Luthor. Kaikkien näiden hahmojen ansiosta DC:stä on tullut yksi sarjakuvamaailman suurimmista ja suosituimmista yhtiöistä. Vaikka DC:n sankarit ovat viihdyttäneet meitä jo miltei vuosisadan ajan, ne eivät ole menettäneet tippaakaan tenhostaan ja viehätysvoimastaan. Asia on pikemminkin päinvastoin. DC:n luomukset ovat vaikuttaneet valtavan paljon populaarikulttuuriin sekä jokapäiväiseen elämäämme. Monet sarjakuvista peräisin olevat sanat ovat juurtuneet kieleemme, ja kanadalaisessa Victorian yliopistossa voi nykyään jopa opiskella ”Batman-tiedettä”.

Sarjakuvasankarit ovat tänä päivänä suositumpia kuin koskaan aikaisemmin. Kun etsit suosikkihahmojesi fanituotteita, sinun kannattaa tietenkin suunnata EMP:n verkkokauppaan. Valikoimastamme löytyy DC:n sankareiden vaatteita, asusteita ja paljon muuta. Toki tarjontaa löytyy myös arkkivihollisten kannattajille. Haluaisitko itsellesi Teräsmiehen asun ja viitan? Entä Jokerin takin? Tai Ihmenaisen kaulakorun? Valitse valikoimastamme mieleisesi asusteet ja ryhdy suosikkisankariksesi. Saat meiltä myös ”Batman vs. Superman” –uutuuselokuvan! Onko se lintu? Onko se lentokone? Ei! Se on maailman paras fanituotekauppa!

Kaikki DC-brändit: