Paidat, hupparit, mukit ja muut hurjat Suicide Squad -fanituotteet EMP.fi-verkkokaupasta!

Oletko koskaan miettinyt, miksi Jokerin ja Harlekiinin kaltaiset superpahikset onnistuvat kerta toisensa jälkeen pakenemaan huipputurvallisista vankiloista, vain kylvääkseen uudelleen kauhua ympäri kaupunkia? Vastaus kysymykseen on Suicide Squad - tai Task Force X, kuten projektin virallinen nimi kuuluu. Kyseessä on supervoimia omaavista sarjakuvahahmoista koottu vahva joukko jolla on yhteisiä intressejä, kuten DC Comicsin Justice League tai Marvelin superryhmä Avengers, sillä pienellä erotuksella, että ryhmän kaikki jäsenet ovat rikollisia ja psykopaatteja. Superpahisten joukko on hallituksen alainen huippusalainen iskuryhmä, joka hoitaa hengenvaarallisia ja mahdottoman kuuloisia tehtäviä, joita kukaan muu ei suostu ottamaan vastaan. Tästä juontuu ryhmän vitsikäs nimi - Suicide Squad. Kiitoksena palveluksistaan ryhmän jäsenet saattavat saada tuomioitaan lyhennettyä.

"Mitä jos Teräsmies päättäisi lentää Valkoisen talon ylle, repäistä katon irti ja napata presidentin. Kuka hänet pysäyttäisi?"

Kärkipään kriminaaleista koostuneen ryhmän moderni versio nähtiin ensimmäistä kertaa Legends #3 -sarjakuvalehden sivuilla 1987. Kokoonpano on tämän jälkeen muuttunut vuosien varrella useampaan otteeseen - mukana on ollut niin Batmanin , The Flashin kuin Aquamanin pahiskaartin parhaimmistoa. Ryhmällä on sarjakuvissa myös ainakin yksi asia yhteistä Game of Thrones -sarjan kanssa - koskaan ei voi tietää, kuka päähenkilöistä tulee kohtaamaan viikatemiehen. Yllätysmomentti, jota fanit rakastavat ja vihaavat. Pahiksista Deadshot, palkkamurhaaja joka ei omien sanojensa mukaan ammu koskaan ohi, on yksi niistä harvoista hahmoista, joka on nähty lähes jokaisessa Suicide Squad -ryhmittymässä. Kyseinen hahmo nähtiin mukana myös Suomessa pyörivässä Arrow-sarjassa.

Suicide Squad -elokuva - mielipuolinen Harlekiini, entistä ilkeämpi Jokeri?

DC Comicsin suuresti odotettu Suicide Squad -elokuva nähtiin elokuvateattereissa elokuussa 2016. Kyseessä on pahisten ensiesiintyminen yhdessä valkokankaalla. Synkkäsävyinen, mutta jokseenkin kieli poskessa tehty elokuva loi suuret odotukset varsinkin 30 Seconds To Mars -nokkamiehen Jared Leton suuntaan. Jack Nicholsonin ja Heath Ledgerin aikaisemmin tulkitsemat Jokeri-roolit ovat olleet unohtumattomia, joten uuden, aikaisempaa ilkeämmän näköisen Jokerin kohdalla olivat korkealla. Ryhmässä mukana ovat myös DC-universumin vaarallisimmasta sekopäästä pakkomielteisesti kiinnostunut Harlekiini / Harley Quinn (roolissa Margot Robbie), ryhmän ei-rikollinen johtaja Rick Flag, osumatarkkuudestaan tunnettu palkkamurhaaja Deadshot (roolissa Will Smith), matelijaa muistuttava Killer Croc, aussipahis Kapteeni Bumerangi, tulta ja tappuraaa oleva El Diablo, noitamainen Lumoojatar, köysien kanssa taitava Slipknot ja aasialaisvahvistus Katana. Gotham Cityn viittaritari Batman (Ben Affleck), joka pääsi viimeksi hurvittelemaan Batman v Superman -elokuvassa, on myös mukana mutta jää täysin sivurooliin. Pidä kiinni hatustasi, sillä meno tulee olemaan hurjaa!

Supersankareiden lisäksi löydät valikoimastamme myös pahiksista pahimmat.

Tsekkaa elokuva ja tilaa Suicide Squad -tuotteet netistä, EMP.fi-verkkokaupasta!

Lue lisää
Sivu / 4