Älä koskaan kasva aikuiseksi!

Heitä päällesi hyppysellinen keijupölyä ja ota suunnaksi toinen tähti oikealla ja suoraan aamuun - olet valmis lentämään Mikä-mikä-maahan, paikkaan jossa kukaan ei vanhene! Sieltä löydät merirosvoja, intiaaneja, merenneitoja ja uusia, huimia seikkailuja. Matkaoppaanasi toimivat Peter Pan ja Helinä-keiju näyttävät sinulle mielellään mielikuvitusmaailman kolkat. Ehkäpä kävisit polttamassa rauhanpiippua intiaanipäällikön tyttären Tiikerinliljan kanssa, pelaamassa marmokuulilla Kadonneiden poikien seurassa tai hätyyttelemässä ilkeää kapteeni Koukkua ja hänen merirosvojaan? Tai ehkäpä voisit aloittaa matkasi kohti uusia seikkailuja hieman helpommalla ja tutustua EMP:n huikeaan Peter Pan -tuotevalikoimaan!

Peter Pan, Helinä-keiju ja Kadonneet pojat vs. Kapteeni Koukku ja merirosvot

Peter Pan on kirjailija J.M.Barrien (1860-1937) näytelmien ja kirjojen kertomuksista tuttu satuhahmo, josta Disney teki kaikkien tunteman elokuvasovituksen vuonna 1953. Kyseinen piirroselokuva on järjestyksessään Disneyn klassikkosarjan (Disneyn tuottamien pitkien piirroelokuvien) numero 14. Samalla vuosikymmenellä valmistuivat Disneyn klassikoista myös Tuhkimo (1950), Liisa Ihmemaassa (1951), Kaunotar ja Kulkuri (1955) ja Prinsessa Ruusunen (1959).

Peter Pan on kujeileva poika, joka kieltäytyy kasvamasta aikuiseksi ja jahtaa toistuvasti omaa varjoaan. Keijupölyn ja ajatuksen voimalla Peter kykenee myös lentämään. Kertomuksissa hän houkuttelee uteliaat ihmislapset Leenan (Wendy), Jukan (John) ja Mikon (Michael) mukaansa seikkailuihin Mikä-mikä-maahan. Yhdessä Helinä-keijun (Tinker-Bell) ja Kadonneiden poikien kanssa he taistelevat tarinan pahista, kapteeni Koukkua ja hänen merirosvolaumaansa vastaan.

Kukapa ei rakastaisi näitä ihania satuhahmoja - kertomuksesta on tehty lukuisia elokuvasovituksia ja nähdäänhän Peter Pan myös satuhahmoja vilisevässä Olipa kerran TV-sarjassa (2011-), jossa satu- ja tosimaailma kohdatessa Peter Pan onkin yhtäkkiä samaa tarinassa esimerkiksi Arielin tai Bellen kanssa.

Suuntaa EMP.fi-verkkokauppaan ja tilaa Peter Panin, Helinä-keijun ja Mikä-mikä-maan muut ihmeelliset fanituotteet!

Lue lisää
Sivu / 2