Paidat, hupparit, figuurit ja hatut - tyylikkäät Iron Man -tuotteet EMP.fi-verkkokaupasta!

Maineikas Black Sabbath teki samannimisen biisin jo 1970 ja Australian rock-legendan, AC/DC:n parhaista biiseistä koottiin soundtrack tämän sarjakuvasankarin elokuvaan. Kyseessä on siis Iron Man (Rautamies), joka jo pelkästään näillä meriiteillä on yksi tämän päivän cooleimmista supersankareista.

Marvel-kustantamon (Stan Lee ja kumppanit vuonna 1963) luoma Iron Man on siinä mielessä poikkeuksellinen sarjakuvasankari, että hänellä ei ole varsinaisesti yliluonnollisia kykyjä - rautapuvun ohella sankarimme luottaa rahaan ja älyynsä. Vahvan haarniskan sisältä löytyvää liikemies Tony Starkia pidetään yhtenä älykkäimmistä supersankareista ja hän rakensi alun perin asun pitääkseen itsensä hengissä. Rautahaarniskansa avulla Rautamies omaa epäinhimmilliset voimat ja pystyy mm. lentämään, kestämään huikean määrän damagea ja ampumaan ohjuksia.

Iron Man ja Avengers -elokuvat

Rautamies-hahmo on ollut monessa mukana - sarjakuvissa, sarjoissa, animaatioissa ja peleissä, mutta hahmo löi itsensä todellisesti läpi vuonna 2008, kun Robert Downey jr. toi hahmon karisman esiin sankarin nimeä kantavassa nimikkoelokuvassa. Leffa sai arvatenkin myös jatko-osia ja Rautamies on näkyvästi ollut mukana myös Avengers-elokuvissa, jossa tämä sarkastinen sankari lyöttäytyy taisteluun pahaa vastaan mm. Thorin, Hulkin ja Kapteeni Amerikan kanssa. Rautamies on myös mukana vuoden 2016 elokuvassa Captain America: Civil War, jossa entiset liittolaiset ajautuvat poliittisten syiden vuoksi napit vastakkain.

Rautamies ei ruostu vaan vauhti se vaan kovenee - Iron Man on nyt suositumpi kuin koskaan! Iron Manin ja muiden supersankarien fanituotteet löydät netistä, tutusta osoitteesta.

Iron Man -fanituotteet EMP.fi-verkkokaupasta!

Lue lisää