"I am not in danger. I am the danger."

Tunnollinen perheenisä, rakastava aviomies ja harmaatakin harmaampi kemian opettaja. Pikkurikollinen, koulut keskeyttänyt huumeidenkäyttäjä. Epätodennäköinen parivaljakko, eikö totta? Sympaattinen Walter White (Bryan Cranston) ja räjähdysherkkä Jesse Pinkman (Aaron Paul) ovat kuitenkin kuin nykyajan moderni Batman ja Robin - sillä erotuksella, että tämä dynaaminen duo valmistaa amfetamiinia.

Peräti kuudellatoista Emmy-pystillä palkittu Breaking Bad on Vince Gilliganin luoma mustan huumorin taidonnäyte, joka käsittelee vakavia aiheita kevyellä otteella. Realistinen, koukuttava ja juoneltaan nerokas sarja vie katsojen huumebisneksen ytimeen, jossa kiltin perheenisän moraaliarvot joutuvat toistuvasti koetukselle.

Viiden tuotantokauden jälkeen sarja tuli päätökseensä, mutta jatkoa seurasi NetFlixistä löytyvän spin-off-sarjan Better Call Saulin muodossa.

Mutta kuka on mystinen herra Heisenberg? Sisältääkö Los Pollos Hermanoksen herkulliset kana-ateriat muutakin kuin kanaa? Kenelle soitat kun tarvitset "rehellisen" lakimiehen palveluja?

Mikäli vastaukset näihin kysymyksiin on hallussa, on aika siirtyä suunnitelman seuraavaan vaiheeseen - tilaa Breaking Bad -fanituotteet netistä, EMP.fi-verkkokaupasta!

Lue lisää
Sivu 1 / 1