Asking Alexandria -tuotteet

Britanniasta ponnahtava Asking Alexandria on joukko nuoria miehiä, joita ei voi syyttää ainakaan itseluottamuksen puutteesta. Bändi on sen perustamisesta lähtien kulkenut omia polkujaan ja yhdistellyt musiikissaan lukemattomia eri tyylejä. Vaikka bändin musiikkia kutsutaan yleisesti metalcoreksi, on sitä kuitenkin vaikea lokeroida tarkemmin minkään tietyn musiikkityylin alle. Musiikissa voi kuulla raskaita heavyriffejä, huutoa ja puhtaita lauluosuuksia, melodista poppia ja elektronista tanssimusiikkia. Bändin omien sanojen mukaan musiikki on saanut vaikutteita varsinkin Guns N' Rosesin ja Mötley Crüen kaltaisilta 80-luvun megabändeiltä sekä uudemmilta metalcore-yhtyeiltä kuten Bring Me The Horizon . Asking Alexandrian musiikki herättää joka tapauksessa mielipiteitä puolesta ja vastaan, mutta esimerkillään bändi on raivannut tietä muille uusille vaihtoehtoisen musiikin nimeen vannoville orkestereille.

Pienten alkuvaikeuksien jälkeen bändi julkaisi vuonna 2009 metalcorea ja elektronisia vivahteita yhdistelevän "Stand Up And Scream" -albumin, joka kertarysäyksellä nosti bändin maailmanlaajuiseen suosioon! Tätä seurannut "Reckless And Relentless" (2011) ei hidastanut vauhtia tippaakaan - levy iski kuulijoiden tajuntaan heti ensimmäisistä sävelistä lähtien. Bändin potentiaali on noteerattu myös Yhdysvalloissa, jossa bändi on saavuttanut loistavia listasijoituksia - tuorein "From Death To Destiny" -albumi (2013) nousi parhaimmillaan myydyimpien levyjen TOP 200 -listalla jopa sijalle 5.!

Tämä yhtye on siis syytä pitää muistissa! Asking Alexandrian levyt ja muut fanituotteet voit tilata helposti netistä - EMP.fi -verkkokaupasta!

Lue lisää