Banned-tuotteet

Kun yksi ovi avautuu niin toinen sulkeutuu...

Vaihtoehtoisen muodin sanansaattajan, Bannedin, historia ulottuu aina 1990-luvun alkupuolelle. Upeat luurankojen, pääkallojen ja niittien sävyttämät käsilaukut, lompakot ja selkäreput tulivat tunnetuksi ja miljoonien rakastamaksi jo Living Dead Souls -nimellä, mutta tämä tarina tuli ainakin hetkellisesti päätökseensä vuoden 2011 aikana. Päämäärätietoisesta toiminnasta ja intohimosta vaihtoehtoista muotia kohtaan syntyi kuitenkin jotain uutta mutta kuitenkin niin tuttua - Banned!

Banned-tuotemerkki jatkaa edeltäjänsä jalanjäljissä - huikeiden yksityiskohtien ja upean näköisten printtien koristamat tuotteet keräävät katseita ja kuolaavia kommentteja. Omaperäistä tyyliä on vaikea imitoida tai kuvailla ytimekkäästi - tuotteet ovat jotain aina rockista goottityyliin ja kauhusta rockabillyyn. Tästäkin huolimatta tuotteet ovat ennenkaikkea käytännöllisiä ja tuovat juuri sopivan lisän arkityyliin. Eikä siinä vielä kaikki - Banned-tuotteet ovat poikkeuksetta huippulaatua kukkarolle sopivaan kohtuuhintaan.

Jos vaadit vaatteilta ja asusteilta "sitä jotain" jolla erotut eduksesi, Banned-valikoimasta löydät varmasti jotain tähän tarkoitukseen sopivaa. Tilaa omaperäiset Banned-tuotteet netistä, EMP.fi-verkkokaupasta!

Ja mikäli ihastuit päätä pahkaa Banned-valikoiman tuotteisiin, kannattaa sinun kurkistaa ehdottomasti myös "sisarmerkin", Jawbreakerin suut auki loksauttavaan tarjontaan.
Lue lisää
Sivu / 2