Big Hero 6 & Baymax -tuotteet EMP.fi-verkkokaupasta!

"Hello, I am Baymax, your personal health advisor." Edes Batman tai Iron Man ei keksisi coolimpaa slogania! Vaahtokarkkia muistuttava Baymax on Disneyn tuottaman Big Hero 6 -animaatioelokuvan hellyyttävä sankari, joka pelastaa maailman... jos mahtuu ovesta.

13-vuotias Hiro Hamada on nero, jonka mielessä pyörivät vain laittomat robottitappelut. Hänen veljensä Tadashi, joka työskentelee kuvitteellisessa yliopistossa San Fransokyo Institute of Technologyssa (SFIT), vie veljensä katsomaan kehittelemäänsä projektia: Baymaxia! Baymax on puhallettava terveyshuollon "ammattilainen", joka on suunniteltu vielä joku päivä pelastamaan ihmishenkiä. Ulkoiselta olemukseltaan Baymax muistuttaa Ghostbusters-elokuvan Vaahtokarkkimiestä, paitsi on paljon söpömpi. Kun Tadashi menehtyy yliopistolla sattuneessa tulipalossa, Hiro rupeaa ominpäin selvittelemään, kuinka tämä ja laittomat robottitappelut liittyvät toisiinsa. Tätä varten hän muuttaa Baymaxin todelliseksi supersankariksi - pukuineen ja muine härpäkkeineen. Todennäköisyys kaaokselle: äärettömän korkea!

Big Hero 6 perustuu Marvel Comicsin -sarjakuvaan ja elokuvan takana ovat samat henkilöt, jotka loivat myös supersuositun Frozen - Huurteinen seikkailu . Jos Baymax on mielestäsi yhtä lutuinen kuin kissanpennut, et voi ohittaa näitä Big Hero 6 -tuotteita.

Tilaa Big Hero 6 & Baymax -tuotteet - topit, figuurit ja muut söpöliinit netistä, EMP.fi-verkkokaupasta!

Lue lisää