Black Sabbath -tuotteet

Black Sabbath, todennäköisesti heavy metallin tärkein bändi, on kokenut uransa aikana paljon. Jo vuonna 1969 Birminghamissa, Englannissa perustettu yhtye on uransa aikana julkaissut lukemattomia albumeita, joista tärkeimmiksi voidaan varmaankin nimetä vuonna 1970 julkaistut "Black Sabbath" ja"Paranoid".

Bändin alkuperäiset jäsenet ovat laulaja John  "Ozzy" Osbourne, kitaristi Anthony "Tony" Iommi, basisti Terence "Geezer" Butler ja rumpali William "Bill" Ward. Vuonna 1979 Ozzy erotettiin ja tilalle tuli Rainbow-yhtyeestä tuttu  Ronnie James Dio. Vuosien varrella bändin kokoonpano on vaihdellut useasti ja Tony Iommi onkin ainoa kaikissa Black Sabbath -kokoonpanoissa soittanut jäsen.

Lopulta vuonna 1997 fanit saivat kauan odotetu ilmoituksen - bändi esiintyisi alkuperäisessä kokoonpanossaan. Historiallinen hetki ikuistettiin vakuuttavalle "Reunion"-livejulkaisulle. Vuonna 2013 bändi on edelleen vahvassa iskussa ja siitä toimii todisteena uusi "13"-albumi. 

Black Sabbath on EMP:llä vahvasti edustettuna ja löydät valikoimastamme bändipaidat, CD.t, DVD:t ja paljon muita fanituotteita, joista monet ovat saatavilla yksinoikeudella meiltä! 

Tilaa Black Sabbath -tuotteet netistä, EMP.fi-verkkokaupasta!

Lue lisää
Sivu 1 / 1