Black Veil Brides -tuotteet

"Mötley Crüe on viimeinkin saanut varteenotettavan seuraajan", kuului yhdestä jos toisestakin suusta, kun hollywoodilainen, näyttävästä tummanpuhuvasta ulkoasustaan tunnettu Black Veil Brides julkaisi "We Stitch These Wounds" -debyyttinsä vuonna 2010. Pitkäsoitolta lohkaistu "Knives And Pens" -video on kerännyt "vaatimattomasti" kymmeniä miljoonia katselukertoja.

Laulaja Andy Biersackin johtaman yhtyeen perustukset valettiin itse asiassa jo vuonna 2006, mutta nykyinen kokoonpano vakiintui vasta muutaman vuoden kuluttua. Nykyään Biersackin lisäksi ryhmässä vaikuttavat Ashley Purdy (basso), Jake Pitts (kitara), Jinxx (kitara) ja Christian "CC" Coma (rummut).

BVB:n kakkoskiekko "Set The World On Fire" ilmestyi vuonna 2011 ja yhtye suuntasi pitkille kiertueille muun muassa Murderdollsin ja Avenged Sevenfoldin kanssa. Kolmas pitkäsoitto, Biersackin kuvauksen mukaan BVB:n oma " Social Distortion meets Metallica" -taideteos, puolestaan saapui markkinoille alkuvuodesta 2013.

Tämä julkaisu, "Wretched And Divine: The Story Of The Wild Ones", on yhtenäisen tarinan kertova konseptialbumi ja BVB on myös julkaissut pitkäsoiton kertomukseen liittyvän 45-minuuttisen "Legion Of The Black" -minielokuvan.

Muun muassa Bullet For My Valentinen ja Mötley Crüen kanssa suuria konsertteja soittanut Black Veil Brides on esiintynyt myös loppuunmyydyissä suomalaisklubeissa. Entä seuraavaksi? No, neljättä studioalbumia ja seuraavia Suomen-keikkoja odotellessa, tietenkin...

Lue lisää