British Knights -tuotteet

"The Shoe Ain't Nothing Without The BK Button!"

Monien muiden trendikkäiden tennarivalmistajien tapaan (kuten Vans, Converse tai DC) myös British Knights ottaa vahvasti vaikutteita skeitti- ja surffiskenestä, mutta myös pyöräilyn, koripallon, extreme-urheilun ja hip hopin ihmeellisestä maailmasta.

Nimestään huolimatta alun perin amerikkalainen, jo 1980-luvun alussa perustettu vaatemerkki panostaa urbaaniin ulkonäköön, joka on pysynyt tunnistettavana, mutta mukautunut vallitsevien trendien mukaan. Suurinta huomiota merkki keräsi 1990-luvun alkupuolella Music Televisionin myötä kun MC Hammerin ja LL Cool J:n kaltaiset huippusuositut artistit näkyivät ja kuuluivat ympäri maailmaa BK-kengät jalassaan. Kehittyvä ja energinen merkki pysyttelee edelleen ajan hermolla ja tuottaa jatkuvasti tunnistettavan tyylikkäitä jalkineita, joissa suurta huomiota on kiinnitetty yksityiskohtiin, viimeistelyyn ja käyttömukavuuteen.

British Knights -valikoimasta löydät laadukkaita, trendikkäitä ja kohtuuhintaisia tennareita tilanteeseen kuin tilanteeseen. Tilaa British Knights -tennarit netistä, EMP.fi-verkkokaupasta!

Lue lisää