Children Of Bodom -tuotteet

Alunperin IneartheD-nimellä vuonna 1993 aloittanut Children of Bodom vaihtoi nimensä nykyiseen muotoon vuonna 1997 saatuaan ensimmäisen levytyssopimuksen Spinefarm Recordsin kanssa. Jo ensimmäisistä levyistä alkaen oli selvää, että tässä bändissä on jotain erityistä. "Something WIld", "Hatebreeder" ja "Follow The Reaper" näyttivät nuoren bändin kyvyt ja yhdistivät omaperäisesti elementtejä eri metallimusiikin genreistä.

Jotkut kutsuvat bändin musiikkia melodiseksi death metaliksi, toiset metalcoreksi, mutta olipa termi mikä tahansa, selvää on, että COB on yksi metallimusiikin kärkinimiä. Bändin sävellyksistä vastaa pääasiassa Alexi Laiho, joka on monta kertaa valittu parhaaksi kitaristiksi useissa alan tärkeimmistä lehdistä, kuten Burrn!, Guitar World ja suomalainen Soundi.

Uudemmilla julkaisuillaan bändi on jatkanut tyylinsä hiomista ja "Hate Crew Deathroll", "Are You Dead Yet?", "Blooddrunk" ja "Relentless Reckless Forever" ovat vieneet bändiä pitkien kiertueiden myötä ympäri maailmaa.

EMP on tehnyt Children of Bodomin kanssa yhteistyötä bändipaitojen ja muiden fanituotteiden tiimoilta jo pitkän aikaa, ja löydät kaupastamme CD- ja DVD-valikoiman lisäksi lukuisia COB-bändipaitoja ja muita tuotteita. Iso osa tuotteista on saatavana yksinoikeudella meiltä, joten niitä on turha etsiä mistään muualta!

Tilaa Children Of Bodom -tuotteet netistä, EMP.fi-verkkokaupasta!

Lue lisää