DC-tuotteet - DC kengät, paidat, lippikset, laukut, shortsit ja paljon muuta.

Yhdysvaltalainen DC valmistaa tennareita ja vaatteita, ja sen erikoisalana ovat lumilautailu- ja skeittivaatteet. Yritys aloitti toimintansa vuonna 1993 valmistaen kenkiä rullalautailijoille. Skeittaaminen vaatii erityiset kengät ja DC:n perustajat Ken Block ja Damon Way näkivät tässä markkinaraon. Brändi kasvoi nopeasti ja valikoimaa laajennettiin myös muihin vaatteisiin, kuten t-paitoihin, huppareihin ja lippiksiin.

Nykyisin DC on yksi suurimmista katumuodin vaatefirmoista. Juurilleen uskollisena yrityksen valikoima nojaa edelleen vahvasti juuri skeittaukseen ja lumilautailuun. DC on vahvasti esillä alojen tapahtumissa niin suoran markkinoinnin kuin tiiminsä sponsoroitujen ammattilaisten kautta. Rullalautailijoista DC-tiimiin kuuluvat esimerkiksi Chris Cole, Mikey Taylor, Josef Scott ja Josh Kalis. Lumilautailijoista DC-logon alla kisaavat mm. Travis Rice, Devun Walsh sekä suomalaiset Ilkka Backstrom ja Lauri Heiskari.

 Löydät meiltä upean valikoiman DC-tuotteita - tennarit, T-paidat, hupparit, lumilautailutakit ja paljon muita tuotteita. Tutustu ja tilaa DC-tuotteet netistä, EMP.fi-verkkokaupasta!

Lue lisää
Sivu 1 / 1