Dropkick Murphys -tuotteet

Kansanmusiikilta tuoksuvaa folkia ja rankkaa rockia irlantilaisvaikutteiseksi kelttipunkiksi sekoittava Dropkick Murphys on eräs viime vuosien epätodennäköisimmistä kansainvälisistä menestysnimistä. Mutta niin vain vuonna 2011 ilmestynyt orkesterin seitsemäs albumi "Going Out In Style" nousi USA:n albumimyyntiä mittaavalla Billboardin listalla peräti kuudenneksi. Levyllä vieraili myös itse Bruce Springsteen.

"Työväenluokalle parempaa asemaa" aina ajaneen Dropkick Murphysin syntysanat lausuttiin Quincyn kaupungissa Yhdysvaltain koillisosassa vuonna 1996. Poliittisesti aktiivinen bändi kiersi ahkerasti paikallisia soittopaikkoja ja pian Hellcat Records kiinnostuikin lyömättömän live-esiintyjän maineen hankkineesta ryhmästä. Rancidin Lars Frederiksen tuotti Dropkick Murphysin vuonna 1998 ilmestyneen "Do Or Die" -debyytin.

Kului muutamia vuosia, mutta sitten, 2000-luvun puolivälissä, alkoi tapahtua monenlaisia asioita. Dropkick Murphysin "I'm Shipping Up To Boston" -kappale päätyi Martin Scorsesen kuuluisaan "The Departed" -elokuvaan ja Simpsonien "The Debarted" -jaksoon. Biisistä tuli myös Boston Red Sox -joukkueen mestaruuslaulu vuonna 2007 ja kappaletta on käyttänyt kotipeliensä lämmittelymusiikkina myös Boston Celtics. Esittipä yhtye "I'm Shipping Up To Bostonin" myös tammikuussa 2010 ennen NHL:n talviklassikkoa Boston Bruins - Philadelphia Flyers.

Alkuvuodesta 2013 ilmestynyt Dropkick Murphysin tuorein levytys "Signed And Sealed In Blood" on nostanut bändin entistä vahvemmin esiin myös Suomessa ja "Rose Tattoo" -single onkin päätynyt myös täkäläisten radioasemien soittolistoille. Dropkick Murphys nousi otsikoihin myös maaliskuussa 2013, kun yhtyeen keulakuva Ken Casey vetäisi tylysti kuonoon tyyppiä, joka erehtyi tekemään niin sanottuja natsitervehdyksiä yhtyeen New Yorkin -keikan aikana.

"Haluamme olla kelttipunkin AC/DC. Tarkoitan tällä sitä, että olemme löytäneet oman tyylimme eikä faniemme tarvitse pelätä seuraavan albumimme kuulostavan Green Daylta", Ken Casey on sanonut. Mies osuu naulan kantaan.

Dropkick Murphysin T-paidat, hupparit ja muut bändituotteet ovat todella suosittuja, ja EMP:ltä niitä löytyy edustava kattaus. Tilaa Dropkick Murphys-tuotteet netistä, EMP.fi-verkkokaupasta!

Lue lisää
Sivu 1 / 1