"Blood, Sweat & Beer"! Gas Monkey Garage -tuotteet kaikille hurjapäille löytyvät EMP.fi-verkkokaupasta!

Olipa kyseessä vuoden '57 Chevy tai '73 Pontiac TransAm, Gas Monkey Garagen tyypit pystyvät kunnostamaan ja tuunaamaan minkä tahansa klassikkoauton. Ei haittaa vaikka ruostetta löytyy ja osia puuttuu - tyypeille maistuu kyllä haaste. Mitä vanhempi auto sen parempi.

Fast N' Loud - tehokaksikko Gas Monkey Garagen takana

Gas Monkey Garage on Discovery Channelilla pyörivän Fast N' Loud reality TV-sarjan pääkallopaikka, autopaja jossa alan ammattilaiset hoitavat klassikkoautoja vanhaan loistoonsa. Sarjan tähtinä loistavat ennen TV-uraansa mm. poliiisina, palomiehenä ja ensihoitajana työskennellyt monitoimiosaaja Richard Rawlings sekä aisapari, ammattimekaanikko Aaron Kaufmann. Harrastuksessa ja intohimosta voi luoda itselleen myös ammatin, minkä nämä kaverit ovat todistaneet - Gas Monkey Garage avattiin 2004 Dallasissa ja vuodesta 2012 alkaen paikka on ollut näkyvä osa Fast N' Loud -sarjaa, joka on nopeasti kohonnut yhdeksi Discovery Channelin seuratuimmista sarjoista.

Fast N' Loud -sarjan ideana on, että naamakarvoistaan tunnistettava kaksikko, Richard ja Aaron, kiertävät ympäri Yhdysvaltoja etsien klassikkojenkkiautoja, jotka ovat välittömän ehostuksen ja puunauksen tarpeessa. Maaginen kaksikko pystyy taikomaan minkä tahansa "ruosteläjän" puhtaaksi kullaksi - auton alusta saattaa olla vääntynyt tai moottorin kaltaisia tärkeitä osia voi puuttua, mutta se on näille kavereille "no problem" - auto tulee kuntoon vaikka aluksi tilanne saattaisi näyttää toivottomalta.

EMP.fi-verkkokaupasta löydät laajan valikoiman Gas Monkey Garage -tuotteita - räväkät paidat ja hupparit, joita ei tarvitse tuunata - ne näyttävät törkeän tyylikkäiltä sellaisenaan! Nappaa suosikkisi Gas Monkey Garage -valikoimasta ja kaahaa auringonlaskuun!

Tilaa Gas Monkey Garage -tuotteet netistä, EMP.fi-verkkokaupasta!

Jos kaasujalkaa vipattaa vieläkin, suosittelemme tutustumaan myös ainakin GoodYear ja Hot Rod Hellcat -valikoimiin.

Lue lisää
Sivu 1 / 1