Heartless-tuotteet & vaatteet EMP.fi-verkkokaupasta - paidat, hupparit, topit, housut ja paljon muuta!

Et halua pitää ylläsi tylsiä vaatteita? Rakastat pääkalloja ja ylösalaisin olevia ristejä? Haluat erottua joukosta? Siinä tapauksessa olet löytänyt oikeaan paikkaan!

Heartless on englantilainen kulttimerkki, jonka tuotteet ovat rohkeita, täynnä asennetta ja näyttävät keskisormea valtavirran suuntaan. Pääkalloista, risteistä ja enemmän tai vähemmän uskonnollisista symboleista tutut tuotteet näyttävät ensivilkaisulta tyylikkäiltä, mutta lähemmmällä tarkastelulla löytyy vielä lisää upeita yksityiskohtia! Kuten vastaavien Poizen Industriesin ja Cupcake Cultin kohdalla, myös Heartlessin vaatteissa, oli sitten kyse paidoista, huppareista tai housuista, voi luottaa niiden laatuun ja mukavaan istuvuuteen. Kauhun ja goottityyliin suuntaan kumartavat Heartless-tuotteet eivät välttämättä sovellu Matti tai Maija Meikäläisille, mutta kukapa haluaisikaan sekoittua massaan?

Mikäli tykkäät hulluista kuvioista, nyt ei ole hetki kulkea onnensa ohi - tilaa upeat Heartless-vaatteet netistä, EMP.fi-verkkokaupasta!

Lue lisää