Heaven Shall Burn -tuotteet

Saksasta on toki historian saatossa saapunut lukuisia vaikutusvaltaisia raskaita yhtyeitä - ei unohdeta ainakaan The Scorpionsia ja Rammsteinia - mutta viimeisten vuosien aikana Keski-Euroopassa on ollut yllättävänkin hiljaista.

Muttta toki poikkeuksiakin löytyy - esimerkiksi saalfeldiläinen Heaven Shall Burn. Deathmetalia ja metalcorea varsin rankaksi keitokseksi sotkeva bändi teki läpimurron kotimaassaan jo "Whatever It May Take" -albumilla (2002), mutta muualla suosion tietä ovat raivanneet erityisesti "Deaf To Our Prayers" (2006) ja "Iconoclast (Part 1: The Final Resistance)" (2008) sekä levyjen jälkeiset kiertueet sekä kehutut esiintymiset Euroopan suurimmilla raskaan musiikin festivaaleilla.

Keväällä 2013 ilmestyneen "Veto"-pitkäsoiton myötä suosio ei ole ollut ainakaan laskemaan päin. Kannattaa muuten katsoa myös albumilta lohkaistu "Hunters Will Be Hunted" -video - sen parissa viihtyy mainiosti kuuden minuutin ajan!

Heaven Shall Burnista löytyy myös asennetta yllin kyllin, sillä bändin kaikki jäsenet ovat joko vegetaristeja tai vegaaneja. Bändi ei myöskään kirjoita sanoituksiaan aivan mistä tahansa vaan teksteissä taistellaan esimerkiksi rasismia vastaan tai kiinnitetään huomiota sosiaalisiin epäkohtiin.

Heaven Shall Burn tunnetaan myös kiitettävän ahkerana lainabiisien tekijänä. Bändin versioinnin kohteita ovat olleet muun muassa Bolt Throwerin "The IVth Crusade", Tiamatin "Whatever That Hurts", Therapy?:n "Nowhere", Killing Joken "European Super State" ja suomalaisen Endstandin "Destroy Fascism". Kannattaa ehdottomasti tutustua myös Heaven Shall Burnin näkemyksiin näistä tyylikkäistä kappaleista!

EMP:ltä löytyy jos jonkinlaista Heaven Shall Burn /fanikamaa, joten tilaa Heaven Shall Burn -tuotteet netistä, EMP.fi-verkkokaupasta!

Lue lisää
Sivu 1 / 1