Hello Kitty -tuotteet

Miauu!

Japanilaisen Sanrion luoma Hello Kitty on vastustamattoman söötti, kuvitteellinen kissahahmo, jonka värikäs ja iloinen olemus on tullut tutuksi animaatiosarjoista ja sarjakuvista, teemapuistoista sekä varsinkin kattavasta (ja pinkistä) tuotevalikoimasta. Alun perin nuorille suunnattu söpöilyn ilmentymä on sulattanut myös hieman varttuneemman yleisön sydämet - Hello Kitty -tuotteita on tätä nykyä saatavilla niin nukkejen, koulutarvikkeiden, koriste-esineiden, vaatteiden kuin myös laadukkaiden kuluttajatuotteiden ja kalliiden keräilyesineiden muodossa.

Hello Kittylla viitataan useasti suurempaan joukkoon hahmoja, Hello Kitty -perheeseen, jonka päähahmo on kyseinen valkoinen ja punarusettinen, viiden omenan pituinen Kitty White. Kitty on hyväsydäminen ja älykäs tyttö, joka rakastaa äidin itsetehtyä omenapiirakkaa sekä - yllätys, yllätys - söpöjä asioita! Kittyn perheeseen kuuluvat lisäksi äiti Mary, isä George ja kaksoissisko Hello Mimmy, jonka erottaa keltaisesta rusetista oikeassa korvassa. Hello Kittyn ystäväpiiriin kuuluu lisäksi laaja joukko erilaisia eläinhahmoja - puhelias Fifi-lammas, ujo Cathy-pupu, lukutoukka Jodie-koira, äänekkäät apinasisarukset Tim ja Tammy sekä kaikkien kaveri Tracy-pesukarhu.

Maailmanlaajuisesti Hello Kitty -valikoima käsittää jo kymmeniä tuhansia tuotteita ja pinkkiä pelkääville on saatavilla myös hieman tunnempisävyisiä, mutta yhtä lailla söpöjä vaihtoehtoja. Maapallon suosituin kissahahmo tuo ystävineen lisäväriä myös EMP:n valikoimaan - tilaa siis Hello Kitty -tuotteet netistä, EMP.fi-verkkokaupasta!

Lue lisää