Tale as old as time...

Vanhaan kansansatuun perustuva animaatioelokuva Kaunotar ja hirviö (eng. Beauty and the Beast) on Disneyn klassikkoteos, joka vuonna 1991 oli ensimmäinen piirroselokuva, joka pääsi Oscar-ehdokkaaksi parhaan elokuvan kategoriassa. Nyt, yli 25 vuotta myöhemmin, tämä rakastettu tarina herää uudelleen henkiin Bill Condonin ohjaamassa musikaalielokuvassa!

Disneyn rakastetut klassikot

Siinä missä jo 1930-luvulla valmistunut Lumikki ja seitsemän kääpiötä sekä 50-luvun Tuhkimo , Peter Pan ja Prinsessa Ruusunen , voidaan myös tuoreempi 1990-luvun Kaunotar ja hirviö luokitella Disneyn kiistattomaksi klassikkoelokuvaksi. Romanttinen tarina tuo kohtalonomaisesti yhteen lumotussa linnassa asuvan hirviön, joka on paljon muutakin kuin miltä päällisin puolin näyttää, sekä viehättävän Bellen. Tämä neitokainen on hyvin epätavallinen nuori nainen jota omahyväinen Gaston, tarinan oikea pahis, yrittää toistuvasti liehitellä. Belle asuu pienessä ranskalaisessa kylässä yhdessä keksijäisänsä Mauricen kanssa, joka päätyy epäonnisten sattuminen kautta vangiksi hirviön linnaan. Asiasta kuultuaan Belle tarjoutuu jäämään vangiksi isänsä tilalle. Kun vastahakoinen Belle ja ulkoisesti pelottava hirviö tutustuvat ajan kuluessa toisiinsa, lempeät tunteet heidän välillään alkavat sinkoilla ja opettavien Disney-elokuvien henkisesti paljastuu, että todellinen kauneus löytyy sisältä.

Beauty And The Beast & taianomaiset palvelijat

Hirviö on todellisuudessa nuori prinssi, jonka ilkeä haltijatar on lumonnut ja muuttanut hirviöksi. Vain todellinen rakkaus voisi lumouksen rikkoa. Taian kohteeksi ovat joutuneet myös prinssin palvelijat jotka ovat muuttuneet huonekaluiksi, kuten hurmaava kynttilänjalka Lumiére, hieman ylimielinen Könni-kello, äitihahmo Rouva Pannu ja hänen pieni poikansa Kippo. Nämä hauskat hahmot, jotka huutavat "osta minut!", löydät myös EMP:n valikoimasta!

Nyt tämä henkeäsalpaava tarina tarttuvine musiikkiesityksineen herää jälleen henkiin valkokankaalla. Pääosissa nähdään Harry Potter -elokuvien Hermionena muistettava Emma Watson (Belle) sekä Dan Stevens (hirviö). Hassujen huonekalujen ääninä kuullaan mm. Ian McKelleniä (Taru Sormusten Herrasta , X-Men), Ewan McGregoria (Trainspotting) ja Emma Thompsonia (Harry Potter).

Hurmaavat mekot, ihanat korut, hauskat Funko Pop! -figuurit ja muut maagiset Beauty and the Beast - Kaunotar ja Hirviö -tuotteet löydät EMP.fi-verkkokaupasta - tilaa omasi ja ihastu ikihyväksi!

Lue lisää
Sivu / 3