Linkin Parkin albumit ja fanituotteet

Rockia, hiphoppia, metallia ja elektroa musiikissaan yhdistelevä Linkin Park, aikanaan nu-metallin suurin nimi, perustettiin vuonna 1996 ja ensimmäinen albumi "Hybrid Theory" julkaistiin vuonna 2000. Debyyttialbumia on myyty jo yli 30 miljoonaa kappaletta, joten Chester Benningtonin, Mike Shinodan, Brad Delsonin, David Farrellin, Joe Hahnin ja Rob Bourdonin ura ei juuri paremmin olisi voinut startata. Levyltä julkaistut hittisinglet "One Step Closer", "Crawling", "Papercut" ja "In the End" eivät varmasti jääneet keneltäkään kuulematta. Nu-metallin kulta-aikana 1990-luvulla perustettiin myös Kornin, Papa Roachin ja Limp Bizkitin kaltaiset menestysbändit, mutta mikään näistä ei loppujen lopuksi ole kasvanut yhtä isoksi tapaukseksi kuin Linkin Park.

Vuonna 2003 Linkin Park julkaisi toisen albuminsa "Meteora", joka osoitti, ettei bändi jäisi "vain yhden levyn ihmeeksi". Vahva albumi menestyi enemmän kuin loistavasti ja vakiinnutti Linkin Parkin aseman yhtenä ajan suurimmista bändeistä, vieden heidät soittamaan mm. Metallican järjestämälle Summer Sanitarium Tourille. Levyltä julkaistut sinkut kuten "Numb" ja "Somewhere I Belong" kuuluivat tuolloin jokaisten rokkibileiden soittolistalle.

Hybrid Theoryn nu-metallista Minutes to Midnightin alternative rockiin

Myöhemmät albumit "Minutes to Midnight", "A Thousand Suns" ja "Living Things" veivät bändin kauemmas nu metal -karsinasta mutta bändin menestystarinalle ei ole näkynyt loppua. Tyylillisesti bändi on pystynyt muuttumaan jokaisella albumilla, herättäen aina keskustelua puolesta ja vastaan. Linkin Parkin ohella jäsenet ovat osallistuneet ahkerasti myös mielenkiintoisiin sivuprojekteihin, kuten räppäri Jay-Z:n kanssa vuoden 2004 lopulla julkaistu Collision Course -lyhytalbumi. Vuoden 2014 albumilla "The Hunting Party" kuultiin myös kiinnostavia vierailijoita kun levyllä oli mukana mm. System of a Downin Daron Malakian ja Rage Against The Machinen Tom Morello.

Uusi albumi One More Light

Linkin Parkin tuorein, järjestyksessään seitsemäs studioalbumi "One More Light" näkee päivänvalon toukokuussa 2017. Jo ensimmäisten näytteiden perusteella on vaikea tarkalleen tietää mitä tuleman pitää - Linkin Parkia voisi parhaiten kuvata nykyään sanalla yllätyksellinen. Bändin edellisestä Suomen vierailusta on kulunut jo muutama vuosi, viimeksi Linkin Park nähtiin Jämsän Himos Parkissa 2015. Voi vain toivoa, että ehkäpä Linkin Parkin uuden albumin promoaminen toisi bändin lähiaikoina uudelleen myös Pohjolan perukoille.

Olemme jo vuosia tarjonneet yhden netin parhaista Linkin Park -tuotevalikoimista - perinteiset bändipaidat, seinäliput, CD:t, DVD:t ja jopa erikoisemmat tuotteet kuten shortsit, takit ja laukut.

Tilaa Linkin Park -tuotteet netistä, EMP.fi-verkkokaupasta!

Lue lisää
Sivu 1 / 1