Kaikki sai alkunsa New Yorkissa vuonna 1977 kun rock 'n roll -asenteen nimeen vannoneet siskokset, Tish ja Snooky Bellomo, halusivat luoda värikkäästä elämäntyylistään jotain suurempaa . Äidiltä saadun pienen lainan avulla he perustivat punkrock-henkiseen muotiin keskittyneen pienen putiikin, jota nykyään pidetään yhtenä vaihtoehtoisen muodin edelläkävijöistä. Nimi "Manic Panic" on muuten siskosten äidin keksimä nimi, joka osuvasti kuvasti heidän elämäänsä - rokkareita öisin, yrittäjiä päivisin.

 

Manic Panic on tunnettu varsinkin hiustuotteistaan, joihin kuuluu shokeeraavia hiusvärejä ja tyylikkäitä hiuslisäkkeitä, ja tarjolla on vaihtoehtoja kaikissa sateenkaaren väreissä. 1970-luvulta eteenpäin tuotteita ovat käyttäneet niin huippumallit kuin julkkikset eri osa-alueilta, joiden joukkoon ovat kuuluneet David Bowien, The Ramonesin ja Iggy Popin kaltaiset tyyli-ikonit. Nykyään mm. Marilyn Manson, Cyndi Lauper ja Arch Enemyn tuore vokalisti, Alissa White-Gluz, ovat tunnettuja Manic Panic -tuotteiden käyttäjiä.

Rock 'n roll -asenteen lisäksi Manic Panic -tuotteissa tulevat esille myös sisarusten vaalimat muut arvot - tuotteet ovat aina eläimillä testaamattomia ja vegaaniystävällisiä. Manic Panic -tuotteet ovat saaneet palkintoja myös eläinten oikeuksia puolustavalta PETA:lta (People for the Ethical Treatment of Animals).

Piristä itseäsi säväyttävillä Manic Panic -väreillä. Tilaa Manic Panic -tuotteet netistä, EMP.fi-verkkokaupasta!

Lue lisää
Sivu 1 / 1